Ik ben een van de gelukkige welke werd gekozen voor het Milu testpanel van Douglas. Hiervoor ontving ik eenmalig 3 Milu producten en aangezien ik gek ben op maskers past dit testpanel perfect bij mij!

 

Milu go get your detox

Het Milu go get your detox is een bubble foam sheet mask. Dit masker zorgt ervoor dat je gezicht diep gereinigd wordt en zorgt voor een extra poriën verzorging en voor een goede balans van oliën. Het masker is geschikt voor elke huidtype en kan alledaags gebruikt worden. Voordelen van dit masker? Het bevat geen parabenen, sulfaten en minerale oliën. Het is dermatologisch getest en bevat alleen ingrediënten welke mild zijn voor de huid. Het go get your detox masker is bij de Douglas te koop voor €9,22.

Hoe gebruik je het masker? Je zorgt ervoor dat je gezicht geheel schoon is! Voordat je het masker eruit haalt masseer je het masker voor +/- 10 seconden. Hierna haal je het masker uit de verpakking, vouw je het masker uit en plaats je het masker op je gezicht. Je laat het masker voor 10 minuten opzitten waarna je de restanten van het masker voor ca 1 minuut in masseert. Hierna kun je de bubbels verwijderen met lauwwarm water.

Ik vond dit masker bij het openen wel gelijk erg lekker ruiken het masker voelt ook erg fijn aan op de huid en de bubbels kriebelen erg lekker op de huid. Ik gebruik wel vaker bubble maskers en zou deze ook zeker opnieuw gebruiken.

 

Milu Milu

 

Milu miracles do happen overnight

Het Milu miracles do happen overnight is een retinol hydrogel masker welke uit twee stappen bestaat. Het masker helpt je huid om te herstellen, te verstevigen en pakt oneven huid tonen aan. Het masker is geschikt voor alle huidtypes! Voordelen van dit masker? Het bevat alleen ingrediënten welke mild zijn voor de huid, het is dermatologisch getest, het bevat geen parabenen, sulfaten en minerale oliën en het is een dierproefvrij en vegan product. Het miracles do happen overnight masker is bij de Douglas te koop voor €12,31

Hoe gebruik je het masker? Je zorgt ervoor dat je gezicht geheel schoon is! Het masker bestaat uit twee delen als eerste haal je het dunne laagje van het masker af en breng je het bovenste gedeelte van het masker aan en verwijder je de dikke laag, hierna breng je het tweede masker op dezelfde manier aan (de maskers mogen mekaar iets overlappen). Je laat het masker voor 15 minuten inwerken waarna je de capsule kunt openen en inmasseert. Je hoeft deze stap niet af te spoelen! Hierna ga je lekker je bed in en wordt je wakker met een fris en schoon gezicht!

Het masker bestaat uit twee lagen wat ik erg fijn vind bij het aanbrengen het nadeel vond ik dat de maskers wel iets zwaar waren en ik echt helemaal plat moest liggen dat ze niet afgleden. Het retinol serum achteraf vond ik wel erg fijn om te gebruiken en zou ik ook wel full size kopen (als dat mogelijk is).

 

Milu Milu

 

Milu I can’t believe your eyes

De Milu I can’t believe your eyes bestaat uit twee paar hydrogel eye patches. Het zorgt ervoor dat de welbekende panda ogen worden gehydrateerd en helderder worden, ook worden fijne lijntjes eventueel verminderd. De eye patches zijn geschikt voor alle huidtypes en kunnen ook alledaags gebruikt worden. Voordelen van de eye patches? Bevat alleen ingrediënten welke mild zijn voor de huid, dermatologisch getest, bevat geen parabenen, sulfaten en minerale oliën, is cruelty-free en vegan. . Het I can’t believe your eyes masker is bij de Douglas te koop voor €10,25.

Hoe gebruik je de eye patches? Je zorgt ervoor dat je gezicht geheel schoon is! Hierna pak je uit de verpakking de eye patches welke twee beschermingslaagjes bevat. Je verwijderd eerst de dunne beschermlaag waarna je de patch kunt aanbrengen, hierna verwijder je de dikke laag. Je laat de eye patches voor 15 tot 20 minuten inwerken. Als laatste tap je zachtjes het resterende serum in je huid.

Ik HOU dus echt van eye patches want dit zijn gewoon mijn life savers tegen donkere kringen en wallen, na de patches heb ik mijn Vichy mineral89 gebruikt onder de ogen.

 

Milu Milu

 

Voor welk Milu masker zou jij kiezen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

5 Reacties

  1. Ik ben echt dol op bubble maskers! Vind dat altijd super rustgevend

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: