Mimosa eyeshadow palette [BH Cosmetics]

Na het BH Cosmetics Avocado Toast en Blueberry muffin palette is het de beurt aan het Mimosa palette. Het palette is weer heel anders en bevat allemaal oranje achtige tinten zoals ja een Mimosa. Lees je mee verder?

 

BH cosmetics Mimosa palette

Het BH Cosmetics Mimosa palette was ik niet van plan om te kopen maar lande per ongeluk in mijn winkelmandje toen ik het Blueberry muffin palette bestelde. De kleuren van het Weekend Vibes Mimosa palette spreken mij wel zeker aan. Eerst dacht ik dat het meer een zomers palette zou moeten zijn maar eigenlijk passen de kleuren ook wel erg mooi bij de herfst. Er zitten wat mooie nude tinten op welke je een frisse tint kan geven met de wat fellere kleuren. Ook doen sommige kleuren mij wel denken aan de mooie bladeren welke nu allemaal vallen. Ik ben benieuwd wat ik hiermee kan maken. Lees je mee?

 

MimosaMimosa Mimosa MimosaMimosa

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren Sunny, Vibes, Pop en Pomegranate. De tweede rij swatches bevat de kleuren Chilled, Champagne, OJ en Happy Hour. De derde rij swatches bevat de kleuren Cheers, Bottomless, Guava en Raspberry. En de vierde en laatste rij swatches bevat de kleuren Bubbly, We love brunch, Fizzy en Saluti. Mijn favoriete rijen is de eerste rij en de derde rij. Maar eigenlijk zijn alle kleuren wel goed gepigmenteerd en gemakkelijk te swatchen.

 

 

Make-up look

Met mijn twee mimosa looks wilde ik graag beide kanten van het palette goed laten zien. Voor de eerste look koos ik voor de rozige kant en hierbij heb ik de kleuren Pomegranate (matte), Bottomless (matte), Pop (shimmer) en Fizzy (Shimmer) gebruikt. Met mijn tweede look ben ik meer de oranje/bruine kant opgegaan. Hierbij heb ik de kleuren Happy Hour (matte), OJ (matte), Sunny (matte) en Champagne (shimmer) gebruikt. De kleuren zijn onwijs goed gepigmenteerd en erg gemakkelijk aan te brengen. De shimmers zijn ook erg mooi, gemakkelijk en goed gepigmenteerd. Ook met dit palette ga ik zeker nog meer looks maken de komende tijd.

 

 

 

Wat vind jij van het Mimosa palette?

2 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.