Wanneer ik een collectie of samenwerking fijn vind, dan hou ik er ook van om deze collectie compleet te houden. Zo spaar ik bijvoorbeeld alle Jeffree Star en Essence palettes maar ook de samenwerking tussen Revolution skincare en JakeJamie vind ik erg fijn en leuk!

 

Mince pie masker

Een Mince pie is een Brits taartje wat vooral rond de kerst wordt gegeten en daarom ook wel christmaspie wordt genoemd. Het Mince pie masker bevat onder andere Glycerine, Appelfruitextracten en sinaasappelschil welke een hydraterende werking hebben. Het masker zorgt ervoor dat jouw huid weer een boost krijgt welke het in de winter nodig heeft. Zo kun je de winter doorkomen!

Het masker is geschikt voor alle huidtypes en is ook nog eens vegan. Het masker is onder andere bij Boozyshop en Beautybay te koop voor ca €8,95

 

mince pie mince pie

 

Ervaring Mince pie masker

Je brengt het masker aan op een droge en schone huid. Ik gebruik hiervoor zelf altijd het Double ended masking brush van Revolution voor. Het masker is wat stroperig en kan daardoor wat kliederig zijn tijdens het aanbrengen. Zorg dus dat je haar goed vastzit en eventueel een haarband om ervoor te zorgen dat het masker niet in je haar komt!  Het masker heeft een inwerktijd nodig van 10 a 15 minuten. Hierna spoel je het grondig af met lauwwarm water.

Ik vind het masker eigenlijk wel erg prettig aanvoelen op de huid en geeft een soort lekkere warmte maar is niet verwarmend!! Het masker verwijderen heeft even zijn tijd nodig vanwege de stroperige structuur, maar de huid is achteraf echt super fijn en zacht! Wat ik wel even eerlijk wil zeggen over deze maskers is dat het belangrijk is om goed te kijken of het masker geschikt is voor jouw huid! Ondanks dat er staat dat het voor elke huidtype is heb ik op 2 soorten maskers vanuit deze samenwerking een soort reactie gehad. Hier werd mijn gezicht helemaal rood en warm van, absoluut geen prettig gevoel. Gelukkig trok het wel weer met een uur weg.

 

mince pie

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: