Mineral 89 voor de ogen is een van de nieuwste Vichy producten. Voor wie al bekend is met Vichy producten kent wellicht wel de Mineral 89 booster! Het bijzondere aan deze producten is dat ze voor maar liefst 89% uit water bestaan!

 

mineral 89

 

Mineral 89 ogen

Het mineraliserende thermale water wat Vichy gebruikt  in de Mineral 89 komt van oorsprong uit de Franse vulkanen en bevat maar slechts 15 mineralen (oa: Calcium, Natrium, Fluor, Bicarbonaat, Borium, IJzer, Magnesium, Kalium). Het thermale water (89%) wordt hier gecombineerd met hyaluronzuur van natuurlijke oorsprong en pure cafeïne. Mineral 89 is geschikt om wallen en donkere kringen onder de ogen te verminderen. Hierbij maakt het ook de huid gladder en versterkt het de huid rondom de ogen.

 

Je kunt het product ’s morgens en ’s avonds aanbrengen! Je hebt aan 1 druppel voldoende waarmee je 3 keer onder en boven je ogen tipt.

 

mineral 89

 

Resultaten

89% van de vrouwen geeft aan dat de huid onder de ogen gedurende de dag meer gehydrateerd is, 83% van de vrouwen geeft aan dat de huid rondom de ogen gladder aanvoelt, 81% van de vrouwen geeft aan dat de huid rondom de ogen er frisser uit ziet en 97% van de vrouwen geeft aan dat de huid een frissere textuur heeft. (Bron: Vichy resultaten van 63 vrouwen na 4 weken)

 

Natuurlijk ga ik de Mineral 89 ogen de komende 4 weken ook twee maal daags gebruiken en mijn resultaten delen in een update blog!

 

mineral 89

 

Ingrediënten

Als 89%  uit water bestaat, ben je natuurlijk ook wel benieuwd naar de andere bestandsdelen. De verdere ingredienten zijn: Aqua, Propanediol, Shea butter, Glycerin, Carbomer, Caffeine, Sodium hyaluronate, Adenosine, Phenoxyethanol, Chlorella vulgaris extract, Citric acid, Caprylyl glycol, Biosaccharide gum-1.

 

Vichy Mineral 89 is te koop bij diverse online apotheken of natuurlijk een apotheek bij jou in de buurt. Een verpakking van 15ml kost ca €15,-

mineral 89

 

Interesse naar meer nieuwe Vichy producten? Lees dan hier over de nieuwe Vichy normaderm phytosolutions

 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: