Het Mineral & Ginger warming massage clay mask kocht ik een hele tijd geleden al eens bij The Body Shop. Met mijn goede voornemen eerst producten uit mijn stash te gebruiken kom ik een hoop tegen en heb ik ook al behoorlijk wat producten leeggemaakt. Lees je mee verder?

 

Mineral & Ginger warming masker

Het Mineral & Ginger warming massage clay masker bevat onder andere Kaolin clay uit Cornwall, England. Het masker is geschikt voor elke huidtype en beloofd de porien op de huid te reinigen. De huid te revitaliseren en te hydrateren. Ik weet niet wat er met dit masker gebeurd is maar ik kan m niet meer op de website van The Body Shop vinden. Als ik weet dat iets niet meer te koop is maak ik meestal geen review meer erover. Maar in dit geval blijf ik een fan van The Body Shop en vond ik het zeker een review waard.

Het gebruik is eigenlijk vrij simpel en ook lekker snel mocht je geen maskers willen welken 20 minuten moeten inwerken. Je brengt het Mineral & Ginger warming clay masker aan op een natte/vochtige huid. Het gebied rondom de ogen en de lippen laat je hierbij wat vrij. Vervolgens laat je het minuten 5 minuten inwerken, waarna je het kunt afspoelen. Easy as that!

 

mineral & ginger warming maskermineral & ginger warming masker

 

Het blijft altijd wat wennen dat een masker verwarmd zodra het in contact met je huid komt. De clay is best dikkig en soms wat moeilijk uit de tube te krijgen. Wellicht kom dit masker dan ook wel terug in een potje waarin de meeste maskers van The Body Shop nu zitten. Het verwarmende gevoel is best aangenaam, maar het is niet iets wat ik altijd zou willen en ”zin” in moet hebben. Uiteraard doet het masker verder wel wat het beloofd en gebruik ik het ook voornamelijk wanneer ik wat onzuiverheden heb. Achteraf laat het masker ook een zacht en fris gevoel achter. Wat dat betreft zou ik het masker dus zeker wel aanraden.

 

 

Heb jij al eens een masker van The Body Shop geprobeerd? Zoja, welke?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: