Het is alweer een tijdje geleden dat ik dit palette heb gekocht. Dat is ook eigenlijk wel te zien aan de foto’s welke nog in mijn zomer thema gemaakt zijn. Dit palette was eigenlijk een beetje verloren gaan door de blue blood en ik wilde nog geen review plaatsen zonder make-up look. Afgelopen maandag was Isabelle een dagje bij opa & oma waardoor ik de tijd had om te make-uppen.

 

Mini breaker

De mini breaker is eigenlijk de kleinere variant van de Jawbreaker. Ik heb zelf de Jawbreaker nog niet maar wilde wel alvast de mini breaker kopen. Deze was ook op dat moment in de aanbieding voor €23,50 bij The Make-up spot. Het palette bevat 9 kleuren en zoals ik wel gewend ben van Jeffree star zijn er een aantal voor een nude look te gebruiken en een aantal voor een extremere make-up look. Na het gebruiken van de mini breaker wil ik nu eigenlijk ook wel de grote variant Jawbreaker hebben. Wellicht dat ik deze nog kan scoren met black friday.

 

mini mini mini mini

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren double scoup, orange crush en foreplay. De tweede rij swatches bevat de kleuren oral, purple punch en slice. De derde rij swatches bevat de kleuren bubble gum, bite me en hot fudge. Ja wat kan ik zeggen over deze namen its Jeffree. Zoals je ook kunt zien stellen de swatches absoluut niet teleur. De oogschaduw is altijd heerlijk creamy smeert mooi uit, is hoog gepigmenteerd en makkelijk te blenden.

 

 

Make-up look

Met al de paarse kleuren in het palette moest ik wel een paarse make-up look maken. Voor mijn look heb ik de kleuren purple punch, bite me, foreplay en oral gebruikt. Ik wilde voor deze look geen nepwimpers gebruiken ook omdat ik al de paillettes had als accessoires. Ik wil eerdaags ook nog een ”nude” look plaatsen met dit palette op instagram zodat je beide kanten van dit palette kunt zien.

 

 

Wat vind jij van het mini breaker palette? Heb jij zelf ook Jeffree Star make-up? Zoja, welke?

6 Reacties

  1. Ik vind dit palette echt super mooi! Ik hou van paarse oogschaduw. Zelf heb ik het blood sugar en blue blood palette.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: