A home is not a home without some fragrance candles. Ik vind het heerlijk om vooral in de koudere periodes wat heerlijke geurkaarsen te gebruiken in huis. Normaal gesproken koop ik van Revolution weleens make-up maar in dit geval dus mini geurkaarzen. Lees je mee?

 

Mini candle trio – Indulgence Collection

Ik wilde onwijs graag het Mini candle trio van Revolution uitproberen om te kijken of ik deze geurkaarsen full size zou willen kopen. Het was enorm lastig om deze te bemachtigen want het was elke keer gelijk weer uitverkocht. Gelukkig kon ik het uiteindelijk bij Boozyshop nog bemachtigen! Het set bestaat uit drie geurkaarsen welke er best luxe uit zien. Het Indulgence collection discovery set kost €15,95 en bevat 3 geurkaarsen van 40 gram.

Er wordt overigens op Boozyshop aangeraden om de kaarsen de eerste keer minimaal 2 uur te laten branden zodat de kaars netjes kan opbranden. Het leuke is en dat had ik ook al in gedachte. Is om de opgebrande kaarsen te gebruiken daarna bij mijn make-up tafel voor bijv eyeliners, lipliners. Of je kunt ze opnieuw gebruiken door waxinelichtjes of led waxinelichtjes erin te doen. Hoe dan ook is het zonde om ze na het opbranden weg te gooien want de glazen verpakkingen zijn namelijk echt onwijs pretty.

 

Mini candleMini candle

 

Undress me

De eerste geurkaars Undress me ruikt naar frisse citrus en kruidige basilicum. Meestal heb ik frisse citrus geurkaarsen altijd in de WC en badkamer staan welke ik eventjes aan doe tijdens het schoonmaken en kort laat branden voor een frisse geur.

 

Mini candle

 

Call me Angel

De tweede geurkaars Call me Angel ruikt naar romantische pioenroos en fruitige rabarber.

 

Mini candle

 

Lost my Head

De derde en laatste geurkaars is een warme geur van lavendel en zoete tonka. Tonka is een geur die ook veel wordt gebruikt in parfums en ruikt echt heerlijk.

 

Mini candle

 

Gebruik jij weleens geurkaarsen? Zoja, welke zijn jouw favoriet?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: