Het is alweer een tijdje geleden dat de hele hype was rondom de samenwerking tussen Jeffree Star en Shane Dawson. Er kwam een waanzinnig mooie collectie uit met onder andere het conspiracy palette en de mini controversy palette. Dit waren ook echt de twee producten welke ik absoluut wilde bemachtigen en na 3 uur succes mee had op Beautybay!

 

Mini controversy palette

Ik wilde even wachten met de review van het mini controversy palette omdat er zoveel reviews tegelijkertijd over beide palettes verschenen. Het grote palette de conspiracy had ik wel al vrij snel een review met looks van staan. Inmiddels komt Jeffree alweer bijna uit met een nieuwe collectie dus is het een mooie tijd voor de review van het mini palette.

Allereerst het palette ziet er echt waanzinnig mooi uit zowel de kartonnen verpakking als de voorkant van het palette. Je ziet wel overduidelijk dat er over nagedacht is en veel werk in gestoken is. De binnenkant van het palette bevat een mooie spiegel met aan beide zijdes een logo van Jeffree Star en Shane Dawson (mooie details!!).

 

Mini controversyMini controversy Mini controversyMini controversy

 

Swatches

Het palette bevat zoals ik al gewend ben van de mini breaker 9 pans. De kleuren zijn erg wisselend waardoor je er goed mee uit kan om het palette voor dagelijkse looks te gebruiken. Maar ook voor meer avond looks en extremere looks. Hieronder bij mijn make-up looks laat ik dit verschil ook goed zien. De eerste rij swatches bevat de kleuren Flat earth, Cry on my couch en My boyfriends purse. De tweede rij swatches bevat de kleuren Controversy, Diet root beer en My apology. De derde en laatste rij swatches bevatten de kleuren Exposed, Cancelled en The simulation.

 

 

Make-up looks

Voor de eerste look, de blauwe heb ik de kleuren Flat earth, Cancelled en The simulation gebruikt. Ook heb ik nog een aantal kleuren uit het Blue Blood palette van Jeffree Star gebruikt. Voor de tweede look heb ik de kleuren Diet root beer, Cry on my couch, My boyfriend’s purse en My apology gebruikt.

 

 

Het palette is voor €29,- te koop bij Beautybay en voor €30,- bij The Make-up Spot

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: