Beauty,  Lifestyle,  Mama to be,  Shoppen,  Skincare

Mini maskerhaul van de Action

Dit keer heb ik een mini maskerhaul van de Action omdat de Action hier bijna twee maanden dicht is geweest. Op het moment van schrijven is alles hier (7 februari) weer open gegaan en heb ik weer wat leuke nieuwe maskers bij de Action kunnen komen. Deze komen uiteraard in de maskerhaul van April haha. Lees je deze in ieder geval vast mee verder?

 

Mini maskerhaul – Blooming rose sheetmasker

Het eerste masker uit de Action mini maskerhaul is het Blooming rose sheetmasker. Het masker bevat onder andere rozenwater en is geschikt voor de normale huid. Ik ben blij om te zien dat parfum helemaal aan het einde staat van de ingrediënten maar het liefst zie ik het helemaal niet staan. Wat het masker echt doet kan ik niet in de beschrijving vinden.

 

Mini maskerhaul

 

Multi-grain sheetmasker

Het tweede masker is ook geschikt voor de normale huid. Dit masker bevat onder andere haver proteïne en Aziatische rijstzetmelen extracten. Beide maskers zijn overigens vegan. De bamboe sheet maskers zijn 100% biologisch afbreekbaar en de verpakking is 75% biologisch afbreekbaar. Ook nog eens super fijn voor het milieu dus. De exacte prijs weet ik niet meer (Sorry!) maar het was niet meer dan €1,-.

 

Mini maskerhaul

 

Honey bear sheetmasker

Ook kocht ik weer twee sheetmaskers met een leuk printje erop. Het honey bear masker bevat onder andere komkommer extracten en is geschikt voor elke huidtype. Het masker zou een boost geven aan de huid en de elasticiteit van de huid te helpen verbeteren. Bij dit soort beloftes vind ik altijd dat je het niet gelijk na 1 masker kan verwachten maar dan wel echt 2 a 3 keer per week een masker moet gebruiken.

 

Mini maskerhaul

 

Oh my deer sheetmasker

Het laatste masker uit de mini maskerhaul is het oh my deer sheetmasker. Het masker bevat onder andere perillablad extracten en is ook geschikt voor elke huidtype. Het masker belooft de poriën op de huid te reinigen en verwijderd vuil en oliën van de huid. De Honey Bear en Oh my Deer maskers waren €0,59 per stuk wat echt een spotprijsje is. Wat mij betreft zijn alle vier de maskers het uitproberen wel zeker waard. Maar vooral de eerste twee verdienen wat extra props omdat deze beter voor het milieu zijn.

 

Mini maskerhaul

 

Welk masker zou jij het liefst willen proberen?

Eén reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: