Mini Norvina vol 3 – Anastasia Beverly Hills

Mocht je mijn blog volgen heb je misschien al mijn reviews van de ABH Norvina mini vol 1 en vol 2 gelezen. Vandaag is vol 3 aan de beurt. Ik ben er nog niet helemaal over uit of ik een groot palette zou willen aanschaffen en of ik eigenlijk alle mini’s wel wil houden. Kom je mee verder lezen?

 

Mini Norvina vol 3

De laatste uit de reeks is het Anastasia Beverly Hills mini Norvina vol 3 palette.

 

 

Swatches

De eersterij swatches bevat de kleuren A1, A2 en A3. De tweede rij swatches bevat de kleuren B1, B2 en B3. En de derde rij swatches bevat de kleuren C1, C2 en C3. De drie swatches van de shimmers vind ik eigenlijk niet heel erg bijzonder. De Shimmers vind ik bij het swatchen niet heel erg goed gepigmenteerd, dit heb ik zeker beter gezien. De matte kleuren zien er wel erg goed uit en hier ben ik het meest benieuwd naar.

 

 

Make-up looks

Voor mijn make-up look heb ik de volgende kleuren uit het palette gebruikt: A1, B1, C1, C2 en C3. De twee rode kleuren vind ik echt prachtig! Ik had achteraf alleen een beetje spijt dat ik de shimmer lijn heb toegevoegd omdat deze niet zo gemakkelijk ging als normaal. Al met al ben ik wel tevreden over de pigmentatie van de matte kleuren.

 

 

Nu ik alledrie de mini’s gereviewd heb, welke is jouw favoriet?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.