Een tijdje geleden schreef ik het Catrice persbericht over de Disney collectie met oa het Minnie’s signature palette, Daisy palette en een aantal kleuren nagellak. Nu ik in Oostenrijk zit heb ik de mazzel dat de collecties hier zo een 2 maanden eerder komen dan in Nederland. Vandaag heb ik een review over het Minnie palette en morgen over het Daisy palette, lees je mee?

 

Minnies signature

Het Minnies signature palette is er een waar je eigenlijk een hoop kanten mee op kunt. Je kunt voor een lichte neutrale look gaan je kunt er een extremere nude look mee maken maar je kunt de look ook behoorlijk wat pit geven door bijvoorbeeld de rode shimmer kleur Loving te gebruiken. Momenteel is het vanwege de Corono niet mogelijk om naar Duitsland te gaan want bij de DM is het Minnie palette al te koop voor €8,99

 

Minnies signatureMinnies signatureMinnies signatureMinnies signature

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren Iconic, Witty en Legendary. Ik moet zeggen met deze eerste rij had ik al meer dan ik eigenlijk verwacht had. Het is ook een hele tijd geleden dat ik een Catrice palette heb gekocht maar de eerste rij was erg veelbelovend. De tweede rij swatches bevat de kleuren Feisty, Darling en Warmhearted. De kleur Darling zie je niet heel erg goed op de foto maar is erg mooi in het echt. De derde en laatste rij swatches bevat de kleuren Hearty, Loving en Cheerful. Deze drie shimmers zijn allemaal erg mooi!

 

 

Make-up look

Voor deze make-up look heb ik de kleuren Feisty, Warmhearted en Loving gebruikt. De kleuren waren erg gemakkelijk in gebruik! De kleur Loving is echt een onwijs mooie shimmer rode kleur waarmee je pit kunt geven aan een neutrale look.

 

 

Wat vind jij van het Minnie palette?

4 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: