Ik ben er vanaf het eerste uur bij geweest toen Revolution samen met JakeJamie food maskers uitbracht. Ik heb inmiddels elke variant gekocht en ook het Strawberry Donut en de Mint choc chip stonden nog op mijn lijstje om uit te proberen. Gezien ik maar 1 gezicht heb en een hoop maskers test duren deze reviews helaas soms wat langer. Nu tijd voor wat Mint choc chip dus lees je mee?

 

Mint choc chip masker

Ik was zo onwijs benieuwd naar het nieuwe Mint choc chip feed your face maskers van Revolution skincare in samenwerking met Jake Jamie. Het masker bevat onder andere extracten van Zingy pepermunt en Cacao boter. Dit zorgt ervoor dat de huid een verfrissende boost krijgt en weer heerlijk zacht aanvoelt. Het masker is geschikt voor elke huidtype en ook volledig vegan!

Hoe gebruik je het masker? Breng het masker aan op een schone en droge huid. Laat het masker hierna minimaal 10 tot maximaal 15 minuten inwerken. Masseer het masker voor het verwijderen nog even in de huid voor 30 seconden en spoel het af met lauwwarm water. Elk masker heeft natuurlijk het beste effect als je dit 1 tot 2 maal per week doet!

 

Mint choc chip

 

Het masker ruikt al heerlijk bij het openen van de verpakking. Ik ruik wel zeker een overheersing aan munt maar hierna ruik ik ook erg goed de chocolade erdoorheen. Het ruikt in ieder geval erg lekker! Het masker voelt zacht en een soort van verkoelend aan op de huid. Naarmate de inwerktijd is het masker wat verdwenen en opgedroogd. Maar het is wel gemakkelijk te verwijderen. Mijn huid voelt achteraf erg zacht aan en lekker fris. Ik zou dit masker heerlijk vinden na een dagje in de zon en zeker aanbevelen! Het Mint choc chip masker is te koop bij Boozyshop voor €8,95

 

Mint choc chip

 

Heb jij al een van de Feed your face maskers geprobeerd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: