Mint to be was ment to be! Ik bestelde het palette gelijk op de lauch datum via de groepsorder. Gelukkig had ik het palette snel binnen en kon ik niet wachten om ermee aan de slag te gaan.

 

Mint to be

Het Mint to be palette is nog niet zo heel lang in de Colourpop collectie. Maar toen ik deze zag moest ik het ook gelijk hebben. Ik hou van alles wat met pastel kleuren te maken heeft en dit palette is echt een droom qua kleuren, zeker gezien ik de laatste tijd meer into groenachtige kleuren ben. Zie ook het Makeup Obsession so dope palette.

 

MintMint MintMint

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren van boven naar beneden Get fresh, Mintea en Play it cool. Vooral de shimmer kleur Mintea is echt wow! De tweede rij swatches bevat de kleuren Seltzer, Mojito Mami en De menthe. Alledrie erg mooie kleuren en goede pigmentaties. De derde en laatste rij swatches bevat de kleuren Ice cold, Freshman en Chill factor. De laatste kleur swatchte iets moeilijk maar de kleuren zijn wel alledrie erg mooi!

 

 

Make-up look

Voor deze make-up look heb ik de kleuren Mint to be, Ice cold, De menthe, Set fresh en Freshman gebruikt. De kleuren zijn erg gemakkelijk in gebruik en ook erg mooi! De kleuren zijn wel erg zacht en pastel achtig waardoor je een aantal kleuren ook zeker voor een dagelijkse look kan gebruiken. Ondanks dat het een mooi palette is welke ik absoluut wilde hebben is het niet mijn favoriete Colourpop palette.

 

 

Wat vind jij van het Mint to be palette?

6 Reacties

 1. Hoi Sietske, de groep waarin ik zit is niet van mij en zit helaas ook al vol, wij mogen niemand meer uitnodigen helaas. Sorry.

 2. Hele toffe kleuren!
  Ik ben heel hard op zoek naar iemand die mij kan helpen aan de gegevens om ook te bestellen via een groepsorder! Ik wil behoorlijk wat bestellen van colourpop, maar kan nergens iets vinden over groepsorders………..alleen van een paar jaar geleden! Zou je mij hiermee kunnen helpen?
  Alvast bedankt!
  Gr Sietske
  sietske_rasenberg@hotmail.com

 3. wat een mooie kleuren. zelf zou ik hier geen look mee kunnen maken. Die van jou is echt prachtig

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: