Miss Bliss eyeshadow palette Colourpop

Het is alweer de derde in de Tie-Dye reeks van Colourpop het Miss Bliss palette. Ook dit palette bevat weer de mooie zachtheid en heerlijke frisheid waarom ik deze palettes juist zo leuk vind. Helaas ben ik niet zo tevreden over mijn eerste make-up look ermee. Lees je mee?

 

Miss Bliss oogschaduw palette

Het Miss Bliss palette is ook weer echt een cutie om naar te kijken. Soms vind ik het alleen wel zonde om de palettes uit het karton te halen omdat deze ook zo leuk zijn qua vormgeving. Eigenlijk had van mij het palette wel dezelfde druk mogen hebben. Het palette bevat zoals waarschijnlijk al doet vermoeden oranje/peachy achtige kleuren met een kleine tint roze erbij.

 

Miss BlissMiss Bliss Miss BlissMiss Bliss

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren Of quartz, Intuitive en Woah! Deze kleurtjes zijn allemaal mooi zacht en ben ik eigenlijk allemaal wel benieuwd naar. De tweede rij bevat de kleuren Loves it, Law of attraction en Palo santo. Vooral naar de shimmer Law of Attraction ben ik benieuwd maar ik vind de andere twee kleuren ook wel erg interessant. De derde en laatste rij bevat de kleuren Chakra to me, Optimist en Vivrant thing. Vooral naar de roze achtige shimmer Chakra to me ben ik benieuwd. De palettes van Colourpop swatchen altijd erg eenvoudig en zijn altijd wel goed gepigmenteerd. Wel merk ik dat dit vaak wat minder is op mijn ogen dan tijdens het swatchen maar dat kan ook aan mijn primer liggen.

 

 

Make-up look

Eerlijk gezegd wilde ik deze look eigenlijk helemaal niet plaatsen. Ik ben eigenlijk over niks tevreden de look niet maar ook de belichting niet. Maar toch post ik deze om het verschil te laten zien met de volgende look (soon op instagram!). Ik heb in deze look de kleuren Loves it, Of quartz, Chaktra to me en Law of attraction gebruikt.

 

 

Wat vind jij van het Miss Bliss palette?

6 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.