Het zal nog wel de apothekersassistente in mij zijn, maar het maken van eigen producten blijf ik gewoon erg leuk vinden. Dat ik bij de Action een setje tegenkwam om je eigen scrub en je eigen masker te mengen moest ik deze dan ook hebben! In deze blog komt eerst de mix your own scrub aan het bod.

 

mix your own scrubmix your own scrub

 

Mix your own scrub

Het uiteindelijke resultaat van deze mix your own scrub zorgt ervoor dat je huid diep gereinigd wordt, en dode huidcellen en onzuiverheden verdwijnen met natuurlijke ingrediënten. Om de scrub te maken meng je drie lepels van de scrub samen met 3 lepels van de face wash samen in de bijbehorende kom. Hierna zorg je ervoor dat je gezicht gereinigd is en op een nog nat gezicht de scrub aanbrengt met masserende ronddraaiende bewegingen. Hierna kun je de scrub weer afspoelen met lauw water en droog deppen met een schone handdoek.

 

mix your own scrub

Mixen maar

Het mixen zelf is erg gemakkelijk, kijk wel uit met de face wash toevoegen anders wordt het al snel te waterig. Gooi er dan nog wat grains bij in plaats van opnieuw te beginnen ivm verspilling. De hoeveelheid van 3 om 3 is precies genoeg om je gezicht mild te scrubben. Ik ben uiteindelijk wel benieuwd hoe ik ga uitkomen met de face scrub en de face wash. Ik zou van deze variant ook wel graag een body scrub willen hebben maar dan wat grover natuurlijk.  Het enige wat ik eigenlijk aan deze scrub een beetje mix is toch wel een lekker geurtje. Zoals de Acai berry face scrub van Ziaja bijvoorbeeld welke ik hiervoor getest heb. Ik ga dit product wel zeker vaker gebruiken en ook opmaken maar ik zou het pakket toch niet volledig opnieuw aanschaffen.

 

mix your own scrub  

 

Je kunt je eigen scrub mix pakket kopen bij de action voor €4,95. Inmiddels staat het mix your mask pakket ook online!

Maak jij weleens gebruik van DIY schoonheidsproducten?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: