go with the flow masker 6
Beauty,  Gezondheid,  Shoppen,  Skincare

Gezichtsmasker Go with the flow modder

Zoals de Titel al zegt gaat deze review over het Go with the flow modder gezichtsmasker, ik kom regelmatig bij de Hema om te spieken of er nieuwe gezichtsmaskertjes in het assortiment zijn en soms kom ik er eens eentje tegen die ik nog uitgeprobeerd heb, zoals dit masker.

 

Dit gezichtsmasker heeft een andere gebruiksaanwijzing dan de meeste maskers:

Zoals met elk gezichtsmasker reinig je je huid vooraf met (lauw)warm water en dep je je gezicht droog. Bij dit masker is echter belangrijk dat je gezicht vochtig blijft terwijl je het masker opbrengt. De verdere gebruiksaanwijzing is vrijwel hetzelfde als de meeste gezichtsmaskers. Namelijk 10-15 minuten inwerktijd en afspoelen met water.

 

gezichtsmasker

 

Een reinigend en zuiverend avocado modder masker

Het masker bevat een natuurlijke mix van vitaminerijke avocado en amandelen waardoor de huid na gebruik zacht en gehydrateerd aanvoelt. Het is puur toeval dat het masker van deze week ook over avocado gaat, mocht je het nog leuk vinden kun je de vorige avocado masker blog nog teruglezen.

 

Go with the flow masker 4

 

Maar wat vind ik nou van het masker?

Ik vind het masker prettig aanvoelen, bij het aanbrengen op de huid geeft het direct een verkoelend gevoel. Er zitten wat lichte korreltjes in het masker wat me eigenlijk doet denken aan een soort scrubmasker. Het masker droogt zich vanzelf op en voelt na de 15 minuten wel wat strak aan. Waardoor het fijn is dat ik het nu kan verwijderen. Het verwijderen met een washandje en lauwwarm water gaat eigenlijk vrij gemakkelijk maar er blijven wel wat korreltjes achter op me huid dus was me gezicht nog een keer extra.

Na het afspoelen voelt me huid nog steeds wat strak aan, waardoor ik een gezichtscrème opsmeer wat vrijwel gelijk goed opgenomen wordt. Mijn huid ziet er fris uit en zo voel ik mij ook. Mijn huid voelt tevens ook weer heerlijk zacht aan.

Later op de avond had ik wel wat roodheid (uitslag) op me wangen, ik weet natuurlijk niet of het door dit masker kwam of puur toeval was maar uit voorzorg zal ik het masker helaas niet meer opnieuw kopen.

 

gezichtsmasker

gezichtsmasker

 

Waar is het masker te koop?

Boven heb ik het natuurlijk al verraden, maar het masker is te koop bij de winkelketen Hema. Online kon ik het masker niet vinden. Maar ik weet dat de vestigingen in Heerhugowaard en Alkmaar dit masker in ieder geval verkopen. De prijs van het masker is €1,75 voor een één stuks verpakking van 10 ml.

 

Hebben jullie dit masker al eens geprobeerd?

24 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: