Ik heb al een moeder-dochter armbanden setje met een infinity teken. Maar you can never have enough jewellery! Bij DRKS vond ik een onwijs mooi setje met twee hartjes welke mij gelijk aansprak. Lees je mee?

 

Moeder-dochter armbanden DRKS

Een moeder-dochter armband is een van de mooiste sieraden waarmee je de band tussen jou en je dochter kan symboliseren. Het is niet alleen leuk om cadeau te geven bijvoorbeeld met de komende feestdagen aan jouw moeder. Maar ook leuk om zelf te kopen voor jou en jouw dochter zoals in mijn geval. Isabelle is namelijk nog maar 18 maanden oud. Het moeder-dochter armbanden setje met de dubbele hart sprak mij gelijk aan. Deze is verkrijgbaar in drie soorten maten XS voor een polsomtrek tussen de 10 cm en 14 cm. Een S/M voor een polsomtrek tussen de 14 cm en 18 cm. En een M/L voor een polsomtrek tussen de 18 cm en 21 cm.

De armbandjes zijn gemaakt van stainless steel en volledig nikkelvrij. Dit vind ik wel echt altijd een must have anders krijg ik groene uitslag. De armbandjes komen beide in een eigen sieradendoosje welke je eventueel ook nog kunt laten personaliseren met een persoonlijke tekst erin geprint. Het setje is zowel in zilver als in goud verkrijgbaar en kost €45,- bij DRKS zelf.

 

moeder-dochter armbandenmoeder-dochter armbanden moeder-dochter armbandenmoeder-dochter armbanden

 

Voor mijzelf heb ik maat M/L gekozen dit is de omtrek tussen de 18 cm en 21 cm. En voor Isabelle had ik de kleinste maat XS gekozen met een polsomtrek tussen de 10 cm en 14 cm. Voor ons beiden is het armbandje op mooie maat en kan zij er ook nog wel een tijdje mee doen. Ik gebruik de armband op Isabelle alleen op speciale gelegenheden omdat ze natuurlijk nog wel erg klein is om het elke dag om te doen. En het is natuurlijk een mooie herinnering voor later in het plakboek te bewaren.

 

 

Heb jij een speciaal sieraad voor jouw kinderen? of met jouw kinderen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: