Het moondust oogschaduw palette van Urban Decay schittert naar het universum en verder! De glitterende oogschaduw bevat de meest fijne glitters en 3D metallics voor een levendig diamanten effect. Als Urban Decay fan moest ik dit palette dan natuurlijk testen!

 

moondust

 

Urban Decay Moondust

Ik zat al enige tijd te twijfelen om het Moondust palette aan te schaffen. Het palette bevat alleen maar metallic glitters en vaak valt de pigmentatie hiervan mee of hebben deze kleuren meer fall-out dan dat er oogschaduw op je ooglid zit. Ik moet zeggen dat het met dit palette absoluut niet het geval is. Ik heb de swatches droog aangebracht en werd hier al onwijs gelukkig van.  Om het effect nog intensiever te maken zou je de oogschaduw nat kunnen aanbrengen waardoor je helemaal het WOW effect krijgt.

 

moondustmoondustmoondustmoondust

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren: Specter, Element, Magnetic en Lightyear. De tweede rij swatches bevat de kleuren: Granite, Lithium, Vega en Galaxy. Deze swatches heb ik overigens droog aangebracht en waren al super goed gepigmenteerd!

 

 

Make-up look

Ik moet eerlijk zeggen dat ik meer fall-out had verwacht bij het aanbrengen, de kleur welke ik wel veel fall-out vond hebben was de lichtste kleur Specter. Voor deze look heb ik de kleur Specter onder mijn wenkbrauwen aangebracht, de kleur Element in mijn arcadeboog, De kleur Granite in mijn ooghoek en onder mijn oog en de kleur Lightyear all over lid. (De wimpers zijn van Essence, de lipgloss van Nyx en het prachtige kroontje van de Takko)

 

Ik had eerst niet verwacht dat ik een look zou kunnen maken met alleen shimmers/glitters maar ik ben erg tevreden over het palette. Op instagram zullen dan ook zeker meer looks komen met dit prachtige palette.

     

 

 

 

 

 

 

 

 

Het palette is momenteel afgeprijsd bij Urban Decay voor €31,74. Ook zo een fan van Urban Decay palettes? Bekijk dan ook mijn Urban Decay naked reloaded review.

 

Wat vind jij van het Moondust palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: