Vorige week schreef ik al over de vernieuwde Tea tree haarlijn van The Body Shop. Maar ook de Moringa lijn heeft dezelfde make over gekregen. Voor mij was deze lijn overigens geheel nieuw en alleen daarom vond ik het al een aparte review waard.

 

Moringa shampoo

De Moringa lijn is de perfecte lijn voor jou als je van pluizig of dof haar af wilt. De Moringa shine & protection shampoo bestaat voor 93% uit natuurlijke oorsprong ingrediënten. Zo bevat het onder andere Community fair trade moringaolie uit Rwanda. De vernieuwde flessen bestaan voor 100% uit gerecycled plastic waarvan een deel community fair trade gerecycled plastic. De dop is niet gemaakt van gerecycled plastic!

Met de Moringa shampoo zorg je ervoor dat dof haar weer gaat glanzen, maar het beschermt je haar tegelijkertijd ook tegen de dagelijkse vervuilingen. Wanneer je de shampoo als 3 stappen plan gebruikt samen met de conditioner en hair mist wordt je haar van binnenuit helemaal geholpen om te herstellen. Een verpakking 250 ml kost €8,- en is te koop bij The Body Shop zelf.

 

Moringa Moringa

 

Moringa conditioner

De Moringa shine & protection conditioner bestaat voor maar liefst 96% uit natuurlijke oorsprong ingrediënten. Het zorgt ervoor dat het haar weer gaat glanzen, maar laat het haar ook zachter en gladder aanvoelen. Gebruik een handvol van de conditioner en verdeel het over de lengte van je haren tot aan de punten. Kam het haar hierna met een detangling brush, ik heb zelf altijd een aparte borstel voor in de douche liggen. Dit kan ook bijv met een wetbrush of een kam. De conditioner heeft een inwerktijd van ca 2 minuten nodig waarna je het kunt uitspoelen. Een verpakking 250 ml kost €8,-

 

Moringa  Moringa

 

Moringa hair mist

Het laatste product van de Moringa 3 stappen plan is de Moringa shine & protection hair mist. De hair mist bestaat voor 92% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De hair mist bevat onder andere vegan zijde proteïne en community fair trade moringa extracten. Ook deze fles is gemaakt van 100% gerecycled materiaal op de pomp en dop na! Je kunt de hair mist gelijk na het wassen aanbrengen op nog nat haar. Maar je kunt het ook een dag erna gewoon op droog haar gebruiken als opfrisser. Bovendien heeft de hair mist ook nog een heerlijke frisse geur wat  de haarroutine een mooie afsluiter geeft. Een verpakking van 100 ml kost €15,-

 

Moringa  Moringa

 

Ben jij al bekend met de Moringa lijn van The Body Shop?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: