Morphe 18H Sweet on Hue eyeshadow palette

Het Morphe 18H Sweet on Hue palette is een heerlijk zoet & fris palette. Het is eigenlijk een ideaal palette wanneer je toch wat kleurtjes wil gebruiken maar niet te fel/aanwezig. De kleurtjes zijn wat pastelachtig en dat past momenteel helemaal in mijn straatje. Kom je gezellig meelezen?

 

Morphe 18H Sweet on Hue palette

Een van de nieuwste Morphe palettes is het Morphe 18H Sweet on Hue palette. Het palette bevat 18 pan oogschaduw met een goede afwisseling aan mattes en shimmers. Al zijn de meeste kleuren uit het palette matte en daar gaat mijn voorkeur ook wel echt naar uit. Het Sweet on Hue palette is onder andere bij Morphe zelf te koop voor €22,-

 

Morphe 18H Morphe 18H Morphe 18H

 

Swatches

De eerste rij bevat de volgende swatches: Icing, Hello Jello, Like a Snack, Sweet Talker, Double Scoop en Mint to Be. De tweede rij bevat de volgende swatches: Milk Tea, Eye Candy, Ginger Snap, Sprinkles, Rock Candy en Babycakes. En de derde en laatste rij bevat de volgende swatches: Cheat Day, Cake Poppin, Lookin Yummy, I’m Dessert, Sweet Cheeks en Boba Babe. De eerste rij voornamelijk pastel is erg mooi zacht maar toch goed gepigmenteerd. En de tweede/derde rij ziet er ook gewoon prima uit.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Cake Poppin (matte), Rock Candy (matte), Like a snack (shimmer) en Eye Candy (shimmer). Ik ben erg blij met hoe mooi zacht en eigenlijk zoet deze make-up look is geworden. De kleuren waren erg gemakkelijk om mee te werken en ook lekker goed gepigmenteerd. Ik ben tot zover zeker wel tevreden over het 18H Sweet on Hue palette.

 

Morphe 18H Morphe 18H

 

Voor mijn tweede make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Mint to Be (matte) en Lookin Yummy (shimmer). Ik wilde met deze look vooral wat uitproberen, maar ik ben er niet helemaal zeker van wat ik ervan vind haha. Het palette zelf vind ik wel echt helemaal top en eerdaags zullen er nog meer looks met het palette op mijn Instagram en/of TikTok volgen.

 

Morphe 18H Morphe 18H

 

Wat vind jij van het 18H palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.