Het Morphe 25L palette is eigenlijk een Pride collectie, de namen van de oogschaduw kleuren zijn dan ook geinspireerd op historische personen uit de LGBTQ+ welke voor betere omstandigheden hebben gezorgd!

 

Morphe 25L palette

In een woord het Morphe 25L palette is echt WOW! De verpakking, de kleuren, de kwaliteit het is er gewoon allemaal aanwezig. Ik vond het palette zelfs zo goed dat ik er op een dag gelijk drie looks mee heb gemaakt. Hierboven vertelde ik al dat de namen geïnspireerd zijn op de LGBTQ+ historie. Zoals de naam 1978 uit de eerste rij (shimmer Lila) Dit is het jaar dat de eerste regenboog vlag is ontworpen als een community symbool voor de homo rechten beweging. Vanuit de tweede naam is de naam Stonewall (metallic icy nude) geïnspireerd op de Stonewall riots in Greenwich village (nyc) 1969.

Uit de derde rij is de naam Harmony (shimmering marine blue) geïnspireerd op het blauw uit de regenboog vlag welke harmony symboliseert. Vanuit de vierde rij is de naam Gilbert (indigo sheen with sparkle) geïnspireerd op Gilbert Baker welke de oorspronkelijke regenboog vlag heeft ontworpen in 1978. En uit de vijfde en laatste rij is de naam Parade (matte jade groen) geïnspireerd op de eerste Pride para op 28 Juni 1970.  Het palette is bij Morphe zelf te koop voor €23,-

 

Morphe 25L paletteMorphe 25L palette Morphe 25L paletteMorphe 25L palette

 

Swatches

De eerste rij swatches bestaat uit de kleuren: Milk, Pride, Heart, 1978 en Liberation. De tweede rij swatches bestaat uit de kleuren: Stonewall, Culture, #lovewins, SF en Rise Up. De derde rij swatches bestaat uit de kleuren: Sunlight, Life, Sexuality, Truth en Harmony. De vierde rij swatches bestaat uit de kleuren: Healing, Activism, Make Magic, Peace en Gilbert. De vijfde en laatste rij swatches bestaat uit de kleuren: Thrive, Nature, Art, Parade en NYC.

 

 

Make-up looks

Voor de eerste look heb ik de kleuren Nature, Sunlight, Pride en Sexuality gebruikt. En voor de tweede look heb ik de kleuren Art, Parade, Make Magic, Milk en Liberation gebruikt. Voor de derde look heb ik de kleuren  Nature, Thrive, Activism en Liberation gebruikt.

Voor de eerste look ben ik echt uit mijn comfort zone gegaan. Ik ben gewoon een aantal kleuren gaan gebruiken welke mij gelijk opvielen. Ondanks dat ik de nepwimpers vergeten was ben ik wel erg tevreden over deze look. De pigmentatie is waanzinnig goed en de fall-out is gewoon nihil. Voor de tweede look wist ik dat ik iets met de turquoise kleuren wilde doen. Ook over deze loog en pigmentatie ben ik erg tevreden. De derde look is misschien niet mijn beste look (of ik ben gewoon streng voor mezelf) maar de kleuren waren wel erg mooi en makkelijk in gebruik.

 

 

Morphe live in color brush set

Het brush set is een 7 delig set bestaande uit de M513 round blender brush natural, M507 pointed mini blender brush natural, M222 round crease brush natural, M431 precision pencil crease brush natural, M326 Pro precision smudger brush natural & synthetisch, M167 oval shadow brush natural en m158 angle/liner spoolie brush synthetic. De kwasten zitten verpakt in een mooie harde ronde case en is ook nog eens gemakkelijk om mee te nemen.

Ik heb de kwasten niet gebruikt voor de bovenstaande make-up looks omdat ik eerst wilde weten hoe het palette was met mijn gebruikelijke (oude) kwasten. Het brush set is bij Morphe zelf te koop voor €30,- maar ik zag dat deze momenteel weer out of stock was.

 

Morphe 25L paletteMorphe 25L palette Morphe 25L palette

 

Durf jij het aan om zo een fel palette te gebruiken of hou je het liever bij neutrals? Welke look is jouw favoriet?

3 Reacties

  1. Mooi palette en geweldige looks heb je gemaakt. Zelf ben ik meer van de nudes/bruin tinten met af en toe een uitstapje naar paars

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: