Morphe 35D Desert Bouquet eyeshadow palette

Toen ik het nieuwe Morphe 35D Desert Bouquet palette zag, kwam deze direct op mijn wishlist. Ik ben blij dat het ondanks de Brexit alsnog gemakkelijk te bestellen is zonder hoge douane kosten. Kom je de blog gezellig meelezen?

 

Morphe 35D Desert Bouquet eyeshadow palette

Het Morphe 35D Desert Bouquet oogschaduw palette ziet er vanaf de buitenkant al echt heerlijk uit. Ik ben blij om te zien dat de saaie zwarte buitenkanten tegenwoordig vervangen zijn voor zulke mooie plaatjes. Want eerlijk is eerlijk het maakt het gewoon een stuk aantrekkelijker. Het palette bevat uiteraard weer 35 pan oogschaduw met een matte of shimmer finish. Wat ik ook een pluspunt aan het palette vind is dat er weer een soort kleursector rijen systeem (of hoe je dit moet beschrijven) wordt gebruikt. Zo is het palette mooi overzichtelijk! Het palette is bij Morphe zelf te bestellen voor €28,-

 

Morphe 35D Desert BouquetMorphe 35D Desert BouquetMorphe 35D Desert BouquetMorphe 35D Desert Bouquet Morphe 35D Desert BouquetMorphe 35D Desert Bouquet

 

Swatches

Er komt hieronder een heuse swatchparty aan met maar liefst 7 rijen aan swatches! De eerste rij bevat de volgende kleuren: Light Linen, Villa Vibes, Big Saguard, Sweet Sage en Succ on That. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Sand Dunes, High Noon, All Sun, Yes I Canyon en Temp Check. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Adobe, Under the Palms, Plant Mom, Take a Hike en Joshua Tree. En de vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: Yucca Yum, Aloe Goodbye, Terrarium, Mud Mask en Plant Zaddy.

 

 

Vervolgens bevat de vijfde rij swatches de volgende kleuren: Sun Hat, Phoenix Flora, Sundress Season, Desert Garden en Cactus Fruit. De zesde rij swatches bevat de volgende kleuren: Prickly Pear, Hot Nights, Agave my Heart, Mojave Heat en Rich Clay. De laatste rij swatches, rij zeven bevat de volgende kleuren: Cacti love you, Water me, Rock on, Hottest Ever en Midnight Bloom. Al met al vind ik alle swatches echt super goed en vooral ook erg mooi. Een aantal zoals de eerste rij, tweede rij en vijfde rij hebben wel vooral mijn aandacht getrokken om mee te beginnen.

 

 

Make-up look

Helaas zijn mijn close ups van deze look van mijn SD kaart verdwenen, ik probeer deze nog te herstellen maar ik heb een slecht gevoel. Ik baal er dus als een stekker van want ik was onwijs tevreden over de make-up look en de foto’s. Voor deze make-up look moeten we het dus even doen met de full face foto’s. Ik heb de volgende kleuren gebruikt voor deze eerste make-up look: Big Saguard (shimmer), Sweet Sage (matte) en Succ on That (matte). De kleuren waren weer erg goed gepigmenteerd zoals ik van Morphe gewend ben. En terwijl ik met deze make-up look bezig was zag ik al een hoop andere leuke combinaties waar ik de komende tijd mee aan de slag ga.

 

Morphe 35D Desert BouquetMorphe 35D Desert Bouquet

 

UPDATE!! De andere foto’s zijn terecht ik denk dat mijn adapter of geheugenkaartjes lezer kapot was want met een andere zag ik ineens wel alle foto’s terug. Gelukkig maar en totaal onverwachts eigenlijk want ik had de hoop al op gegeven. Gelukkig ook nog op tijd voor de blog online kwam…

 

Morphe 35D Desert BouquetMorphe 35D Desert Bouquet Morphe 35D Desert BouquetMorphe 35D Desert Bouquet

 

Wat vind jij van het 35D Desert Bouquet palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.