Morphe kwam 7 November uit met een limited edition 39L palette. Het palette is in samenwerking met 4 influencers gemaakt Bianca Linares, Thuy Le, Keilidh Kashell en Victor Ramos. Het palette is een echte treat voor het oog want zowel de buitenkant als de binnenkant ziet er fantastisch uit.

 

Morphe 39L palette

Vorige week schreef ik een review over het Morphe 53O3 palette waar ik super tevreden over was, ook dit palette is weer een echte topper! Het Morphe 39L palette is een limited edition welke voor de feestdagen is uitgekomen. Het palette is in samenwerking met de vier bovenstaande influencers gemaakt. Eerlijk gezegd heb ik het palette niet gekocht om een van hun, want ik was eigenlijk nog niet bekend met deze vier. Maar het palette ziet er gewoon super mooi uit!  Het Morphe 39L palette is bij Morphe zelf te koop voor €46,- ik gebruik zelf altijd de code JSTAR daarmee wordt het palette €41,40

 

Morphe 39LMorphe 39L Morphe 39LMorphe 39L

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren van @BIANCALOVESMAKEUP91. Van boven naar beneden Daring, Hot Stuff, Serve Looks, For Real, Attention Please, So Sassy, Extra Attitude en Werk The Room. De tweede rij swatches bevat de kleuren van de kleuren van @XTHUYLE. Van boven naar beneden Vibing, Flirt Alert, My Type, Hook Up, Hot Date, Love Bomb, Makeout Sesh en Obsessive.

De derde rij swatches bevat de middelste rij de eerste drie zijn highlighters in de kleuren Beam, Magic Hour en Glow Show. De andere vier zijn silk toppers in de kleuren Glitz On, Gleam Big, Strobin en Halo Effect. De vierde rij swatches bevat de kleuren van @KEILIDHMUA. Van boven naar beneden Euphoric, Feelin It, Give In, So Wild, Rhythm, No Regrets, Live It Up en Chaos. De vijfde en laatste rij swatches bevat de kleuren van @VICMRAM. Van boven naar beneden Ghosted, Don’t Stop, Reckless, Go All Night, Insomniac, Out Late, 2am en Til Dawn.

Zoals je al kunt zien zijn de swatches super goed gepigmenteerd, de swatches zijn zoals je ziet met 1 swipe droog gemaakt. De foto’s zijn gemaakt met daglicht, een ringlamp met natuurlijk licht en niks aan bewerkt behalve de achtergrond iets witter aan gemaakt.

 

Morphe 39LMorphe 39L Morphe 39LMorphe 39L

Morphe 39L

 

Make up look I

Voor de eerste look heb ik de kleuren van @BIANCALOVESMAKEUP91 gebruikt. For real, Serve Looks, Hot Stuff, Daring en Extra Attitude.

 

 

Make-up look II

Voor de tweede look heb ik de kleuren van @TTHUYLE gebruikt. Hook Up, My Type, Makeout Sesh, Vibing en Flirt Alert.

 

 

Wat vind jij van het palette en welke sectie met kleuren is jouw favoriet?

3 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: