Morphe x Avani lipkit, illuminater & lipgloss kit

Van de Morphe x Avani collectie kocht ik bijna alles omdat ik deze zo gaaf vond. Laatst heb ik het palette al laten zien, en omdat ik de blog niet te lang wilde maken heb ik een aparte blog gemaakt voor de andere drie producten. Kom je meelezen?

 

Morphe x Avani Love me lip duo

Het Morphe x Avani lipkit bestaat uit twee producten namelijk een matte lipstick en een lipliner potlood. Het set is verkrijgbaar in Love me (zwart) en Love you (rood). Ik heb gekozen voor het set love me welke dus zwart is! Ik vond dit eigenlijk wel heel gaaf omdat ik dit nog helemaal niet in mijn collectie heb. En ik denk dat dit toch wel erg gaaf kan zijn met de juiste make-up look. Het set bevat een matte lipstick in de kleur Show don’t tell en een lipliner in de kleur b4 The Statement. Het Morphe x Avani lipkit kost €14,- bij Morphe zelf.

 

Morphe x Avani lipkitMorphe x Avani lipkit Morphe x Avani lipkitMorphe x Avani lipkit Morphe x Avani lipkitMorphe x Avani lipkit Morphe x Avani lipkitMorphe x Avani lipkit Morphe x Avani lipkitMorphe x Avani lipkit

 

Met het swatchen was ik eigenlijk wel verbaasd hoe zacht deze lipstick was maar ook hoe goed gepigmenteerd de lipstick is. Ook de lipliner ging erg soepel en ziet er ook super goed gepigmenteerd uit. De lipswatch ging eigenlijk niet heel anders. Ik had verwacht dat het wat lastig zou zijn met de kleur zwart, maar zowel de lipliner als de lipstick aanbrengen verliep heel soepel. Ik ben wel erg blij met de Morphe x Avani lipkit en ga de komende tijd zeker wat make-up looks ermee maken.

 

Morphe x Avani lipkitMorphe x Avani lipkit

 

Morphe x Avani whoa glow illuminator

Het tweede product wat ik naast het palette kocht is de Whoa Glow face & body illuminator. De illuminator was verkrijgbaar in een variant: The One en kost €14,-. Op het eerste blik dacht ik met de huid swatch dat de kleur veels te goudkleurig zou zijn voor mijn lichte huidskleur maar…

 

 

Ik heb de illuminator aangebracht op de plekken waar ik normaal mijn highlighter aanbreng. Dit heb ik gedaan door het zachtjes op de huid te deppen en daarna met een highlighter brush met de huid te blenden. Ik ben eigenlijk wel erg blij over dit resultaat, want in tegenstelling tot sommige highlighters is deze illuminator wel echt aanwezig.

 

 

Morphe x Avani lil beb lipgloss set

Het laatste product wat ik kocht uit de Morphe x Avani collectie is de mini lipgloss set. Deze bevat 4 kleuren: Perfectly Pouty, Barely There, See Thru en Yuh. Je kunt deze lipglosses zowel solo dragen of als topper gebruiken op een lipstick. Mijn persoonlijke favoriet van deze vier is de kleur See Thru (de derde zilverkleurige). Bij de andere drie miste ik een beetje de teint die je wel in de verpakking ziet. En dit eigenlijk maar heel minimaal op de lipswatch ziet. Het set kost €22,- wat in principe niet duur is voor 4 mini glosses. Maar ik zou dit als enige product uit deze review niet opnieuw aanschaffen.

 

 

Wat vind jij van deze Morphe x Avani collectie?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.