Toen dit oogschaduw palette van Morphe in samenwerking met Jeffree Star uitkwam moest ik deze gewoon hebben. Sinds mijn eerste palette van Jeffree Star (het Thirsty palette) ben ik helemaal fan geworden. Het voordeel aan dit palette is dat het een gebruikelijke Morphe prijs heeft en dus een stuk goedkoper is dan een palette van Jeffree Star zelf.

 

morphe morphe

 

Morphe x Jeffree Star palette

Het Morphe oogschaduw palette bevat een knal roze verpakking welke gelijk al de aandacht roept. Binnenin het palette zit een ruime spiegel, wat altijd erg fijn is voor onderweg. Thuis maak ik mij liever voor de grote make-up spiegel met licht op. Het palette bevat 30 verschillende kleuren met diverse afwerkingen zoals matte en shimmers. De variatie aan kleuren vind ik best ruim zo zitten er lichtere kleuren roze in maar ook vrij felle kleuren roze. Er zitten ook een aantal tinten in waar je een nude look mee kunt maken maar ook goede donkere kleuren.

 

morphe morphe morphe morphe

 

Swatches

De eerste rij swatches bestaat uit de kleuren: Welcome, Back, To, My, Channel en Wand Noise. De tweede rij swatches bestaat uit de kleuren: Lynn, 1985, Mogul, Self-Made, Dog Mom en Honest Truth. Hierna bestaat de derde rij swatches uit de kleuren: Designer Label, Mr.Diva, Boss Angeles, Pink Fleet, Calabasas en Don’t know her. Het vierde rijtje bestaat uit de kleuren: Rolls with it, Millions, Girrrl, What’s the tea?, Vroom Vroom en Custom Rims. Het laatste rijtje bestaat uit de kleuren: Glam Rapids, Wake & Bake, Nate, Drive-Thru, Hi Dude! en Fast Lane.

 

 

Make-up look I

Voor deze look heb ik de volgende kleuren gebruikt:  Nate, Wake & Bake, Glam Rapids en Millions. Vooral de groene kleuren waren de eerste kleuren welke mij erg aanspraken uit het palette De kleur Millions is meer een losse glitter maar erg mooi en fijn in gebruik!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Make-up look II

Voor de tweede look heb ik de kleuren, Don’t know her, pink fleet, Mogul, Self made, To en Custom rims gebruikt. Ik had liever gezien dat de zilveren glitter custom rims ook een soort loose glitter als de millions was.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben zelf erg tevreden over het palette, ik zal hier zeker nog veel gebruik van gaan maken. Het palette heb ik zelf aangeschaft bij de officiële website van Morphe. Het Morphe x Jeffree Star palette kost €39,-

 

Wat vind jij van het palette? Welke look vind je mooier I of II en waarom?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: