Morphe x Maddie Ziegler part 2

De nieuwe Morphe x Maddie Ziegler collectie is uit! En dit keer is er naast een oogschaduw palette ook een brush set en 3 verschillende eyeshadow sticks. Uiteraard bestaat de collectie uit nog veel meer leuks dus heb ik gekocht wat mij het meeste aansprak! Kom je gezellig meelezen?

Golden Hour eyeshadow stick

De Morphe x Maddie Ziegler 2 collectie bevat onder andere drie verschillende kleuren eyeshadow sticks. De eyeshadow sticks zijn intens gepigmenteerd en bevatten onder andere Vitamine E, Jojoba olie en Rozen olie. Het resultaat zou tot wel 8 uur lang waterproof zijn! Elke eyeshadow stick kost €7,- en de verkrijgbare kleuren zijn Golden Hour, Downpour en Loyal. De eerste kleur Golden Hour doet zijn naam zeker eer en is een prachtige shimmerende gouden kleur.

 

Morphe x Maddie Ziegler

 

Downpour

De tweede kleur Downpour is een mooie matte blauwe kleur.

 

Morphe x Maddie Ziegler

 

Loyal

De derde en laatste eyeshadow stick is de kleur Loyal. Deze kleur is een mooie paarse shimmerende kleur! Alle drie de kleuren en swatches beloven een hoop goeds en maken mij zeker wel benieuwd!

 

 

Morphe x Maddie Ziegler

 

Brush set

Het brush set uit de Morphe x Maddie 2 collectie wordt geleverd in een onwijs mooie make-up bag. In de make-up bag vind je 2 hair clips, super handig om te gebruiken tijdens het aanbrengen van je make-up. Maar ook mooi als accessoires. Daarnaast vind je vier verschillende brushes in de make-up bag. Namelijk een Mini blending brush, een shadow packer brush, een precision detail brush en een dual ended eyeliner brush. Dit gehele set kost maar liefst €25,- maar vaak heeft Morphe ook bundles waarin je alles van dezelfde collectie goedkoper kunt aanschaffen.

 

Morphe x Maddie ZieglerMorphe x Maddie Ziegler Morphe x Maddie ZieglerMorphe x Maddie Ziegler  Morphe x Maddie ZieglerMorphe x Maddie Ziegler

 

Morphe x Maddie Ziegler 2 eyeshadow palette

Het main item voor mij is eigenlijk altijd wel echt het eyeshadow palette! Het eyeshadow palette bevat 16 pan oogschaduw waarvan 11 mattes en 5 shimmers. Een prima verhouding/afwisseling als je het aan mij vraagt. De kleuren die mijn oog trekken zijn de twee mooie paarse kleuren in het palette de matte en de shimmer. Maar eigenlijk ook wel de oranje, de gele en de prachtige gouden shimmer erin. Al met al een hoop moois dus wat ik wil gaan gebruiken. Het oogschaduw palette kost €18,- en is onder andere te koop bij Morphe zelf.

 

Morphe x Maddie ZieglerMorphe x Maddie ZieglerMorphe x Maddie ZieglerMorphe x Maddie Ziegler

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Reflex, Moss, Downpour en Calm. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Grown, Tornado, Awareness en Twilight. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Mudd, Storm, Loyal en Becoming. De vierde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Hurricane, Hail, Exploration en Rain Boots.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Calm (matte), Twilight (matte), Loyal (matte) en Storm (shimmer). Tijdens mijn make-up look kwam het mascara borsteltje per ongeluk in mijn oog ipv mijn lashes (lol). Hierdoor had ik dus onwijs last van een traanoog welke maar niet weg wilde gaan. En toen moest ik nog bijna alles doen (lashes, foundation etc etc). Het was dus best lastig maar ondanks dat alles ben ik best tevreden over deze eerste make-up look met het palette…

 

 

Wat vind jij van de Morphe x Maddie Ziegler 2 collectie?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.