Morphe x Nyane eyepencil set

Uit de Morphe x Nyane collectie kocht ik onder andere het 6 delige pencil set. En natuurlijk ook de twee lipstick sets en het belangrijkste het oogschaduw palette. Hier heb ik beide een aparte review voor ingepland. Vandaag is eerst het eyepencil set aan bod. Kom je gezellig meelezen?

 

Morphe x Nyane eyepencil set

Het Morphe x Nyane eyepencil set past helemaal perfect bij het prachtige fierce fairytale eyeshadow palette. Het set bestaat uit 6 verschillende kleuren welke prachtig aansluiten op het bijpassende oogschaduw palette en de lipstick sets uit dezelfde collectie. Je kunt dit 6 delige set kopen bij Morphe zelf voor €15,- wat een super goede prijs is voor de Morphe kwaliteit en hoeveelheid. Zelf had ik nog wel graag iets met groen erin gezien een licht groen en een wat donkere groen. Maar ook met deze 6 kleuren ben ik erg tevreden en ze zijn ook stuk voor stuk allemaal erg mooi!

 

Morphe x NyaneMorphe x Nyane

 

Unicorn Floss

Een mooie pastel roze kleur is altijd mooi en eigenlijk wel dagelijks bruikbaar.

 

Morphe x NyaneMorphe x Nyane

 

Tequila Sunrise

Deze oranje kleur pas perfect bij de kleuren van het oranje sector in het palette.

 

Morphe x NyaneMorphe x Nyane

 

Pumpkin Spice

Deze Terracotta achtige kleur is prachtig voor een mooie herfstlook compleet te maken.

 

Morphe x NyaneMorphe x Nyane

 

Pitaya Pink

Uiteraard heeft iedereen ook een hot pink kleur nodig in zijn collectie!

 

Morphe x NyaneMorphe x Nyane

 

Lavender Haze

Deze mooie paarse Magenta achtige kleur is

 

Morphe x NyaneMorphe x Nyane

 

Tiger’s Eye

Een mooie gele kleur had ik nog niet in mijn collectie dus ik ben erg benieuwd hoe deze gaat bevallen. Alle kleurtjes zijn erg goed gepigmenteerd en erg zacht en fijn in het gebruik. Ik heb mijn Action potloden ingewisseld voor deze omdat ze wel echt een stuk beter en zachter zijn. De komende tijd ga ik ze ook zoveel mogelijk proberen te gebruiken in al mijn looks!

 

Morphe x NyaneMorphe x Nyane

Wat vind jij de mooiste kleur uit het Morphe x Nyane pencil set?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.