Morphe x Pony eyeshadow palette

Een van de nieuwste Morphe collecties is de nieuwe en tweede samenwerking met Pony. Het vorige palette is mij zeker bevallen en daarom kocht ik ook weer deze nieuwe samenwerking. De collectie bestaat uit een oogschaduw palette, een face & body sticker set en een lip trio. Kom je gezellig meelezen?

 

Morphe x Pony

Het eerste product uit de nieuwste Morphe x Pony collectie is dan maar gelijk het main item namelijk het oogschaduw palette. Het thema dit keer is Constellation Sky en she is beautiful! Persoonlijk hadden er van mij zeker nog wel wat meer blauwe en lila kleurtjes en misschien wat zilver in mogen zitten. Maar met alle prachtige nudes die er nu ook bij in zitten is het palette ook nog eens geschikt voor het dagelijks gebruik. Het Constellation Sky oogschaduw palette bevat 39 pan oogschaduw met zowel mattes als shimmers. De gehele collectie is nog steeds bij Morphe te koop en het palette vind je daar voor een prijs van €40,- Dit is net iets meer dan €1,- per pan oogschaduw wat een prima prijs is. En ze is het ook zeker wel waard!

 

Morphe x PonyMorphe x Pony  Morphe x PonyMorphe x Pony Morphe x PonyMorphe x Pony

 

Morphe x Pony constellation sky face & body stickers

Ik kocht de Morphe x Pony collectie als volledig set bij Morphe cosmetics zelf omdat dit vaak een stuk goedkoper is. Naast het oogschaduw palette zaten daar dus ook deze stickers bij, wat altijd erg leuk kan zijn voor een make-up look en zeker met momenteel de Euphoria make-up trend. De stickers hebben een losse verkoopprijs van €7,- dit zou ik er persoonlijk zelf niet zo snel voor neerleggen. In mijn eerste make-up look heb ik ook een aantal stickers hiervan gebruikt wat een leuk effect gaf, maar eerlijk gezegd heel bijzonder zijn ze niet.

 

Morphe x PonyMorphe x Pony

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Ooyoo, Noru, Phasse, Knit en Bummie. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Breathe, Time, Interstellar, Deep Space en Lightyear. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Lunar, Signs, Moonstone, Quartz en Crescent. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: Juno; Sarang, Ddalgi, Pink Sapphire en Daze.

 

 

De vijfde rij swatches bevat de volgende kleuren: Mood, Solstice, Teardrop, Glistening en Deep. De zesde rij swatches bevat de volgende kleuren: Jangmi, Orbit, Nebula, Ruby en Meteorite. De zevende rij swatches bevat de volgende kleuren: Polarity, Mass, Inner, Lucid Dreams en Stardust. De achtste en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Bora, Gravity, Inner, Lavender Shower en Bamboo.

 

 

Make-up look

Ik twijfelde heel erg wat ik wilde doen voor mijn eerste make-up look omdat er zoveel keuzes zijn. Ik twijfelde vooral tussen een combinatie van blauw en paars wat altijd heel erg mooi is. Maar ik ben gegaan voor een volledige blauwe look omdat ik iets in gedachten had. Helaas vond ik het met de zilverfolie niet zo mooi gelukt als dat ik in gedachten had. Maar de kleuren zelf van het palette zijn verder wel super. Ik kijk dus erg uit naar de volgende look hiermee.

Voor deze eerste make-up look heb ik in ieder geval de volgende twee kleuren gebruikt: Jangmi (matte) en Bamboo (matte). De gebruikte shimmer is de loose glitter van de Beautybay age of opulence collectie.

 

Morphe x PonyMorphe x Pony

 

Wat vind jij van het Morphe x Pony eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.