Rondom Black Friday kocht ik een aantal nieuwe producten van het make up merk MUA (makeup academy). Bij deze aankoop kreeg ik een black friday mystery bag. En deze is echt goed gevuld!! Kom je gezellig meelezen?

 

MUA Pro/base primer spray

Ik heb geprobeerd om een aantal van deze MUA producten op te zoeken. Ik denk dat het uiteraard wat producten zijn uit een oudere collectie of restjes welke misschien niet meer verkocht worden. Van deze MUA pro/base primer spray vond ik namelijk alleen een nieuwe jelly variant. En ik denk zelfs dat ik naar de jelly variant wel nieuwsgieriger ben dan deze. Uiteraard vind ik het een super product om gratis erbij te krijgen en ook nog eens full size!

 

MUA

 

MUA Pro/base softening facial oil stick

Het tweede product is een softening facial oil stick. In eerste instantie dacht ik dat het een soort matterende stick was voor een vettige huid. Maar het blijkt dus een primer te zijn welke met de olie formule juist de huid hydraterend. Ook dit product kan ik helaas niet meer te koop vinden. Maar ik ga het wel zeker uitproberen!

 

MUA

 

Essential shadow pearl

Een oogschaduw is altijd goed en deze single shimmer ziet er ook echt prachtig uit! Deze ga ik zeker uitproberen.

 

MUA

 

Essential shadow pearl

Ik ontving ook nog een mooie tweede shimmer oogschaduw (single). En ook deze ziet er erg mooi uit. Beide zijn overigens erg mooi voor een herfst make-up look.

 

MUA

 

Shimmer highlight powder

In love met deze shimmer highlight powder! Een higlighter kun je naar mijn mening nooit teveel hebben. Ik ga deze zeker proberen!!

 

MUA

 

Velvet lipstick

Deze Velvet lipstick is wel echt erg donker paars. De kleur is wel erg mooi maar het is zeker niet iets wat ik vaak gebruikt, meer wanneer het echt bij een make-up look zou passen. En eigenlijk geen make-up look die ik buiten ook zou dragen haha. Toch is het leuk om een fullsize lipstick gratis te krijgen uiteraard!

 

MUA

 

Super stylo satin finish lipstick –

Het laatste product uit deze MUA black friday mystery bag is de super stylo satin finish lipstick. En dit kleurtje is zeker een groot verschil met hierboven. Ik zou dit kleurtje zeker dagelijks gebruiken. Super leuk dus!

 

MUA

 

Heb jij nog leuke gift bags gescoord met Black Friday?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: