Toen ik laatst naar de DM in Duitsland ging, had ik een aantal producten opgeslagen waar ik echt voor gaan wilde kijken. Een daarvan was een ”giftset” met 3 verschillende maskers erin. Het Balea multimasking set voor gezicht, hand en voeten.

 

multimasking multimasking

 

Multimasking met Balea

Bij multimasking denk ik in eerste instantie aan 3 verschillende gezichtsmasker, voor elke zone een ander effect. Maar ik vond het ook wel leuk dat dit set voor het gezicht, de handen en de voeten was.  Het gezichtsmasker is een Kurkuma Latta masker (Kurkuma is een geelwortel). Het handmasker is een Matcha Latte (Matcha is bij iedereen wel bekend als superfood). Het voetmasker is een Vanilla Chai Latte (Dit is bij iedereen wel bekend als een starbucks drankje).

 

Gezichtsmasker – Kurkuma Latte

Het gezichtsmasker bevat Kurkuma (=geelwortel) extracten welke voor een mooie tint zouden zorgen. Nu denk ik eerder dat ze daar een bepaalde glow mee bedoelen dan echt een tintje. Het masker zou ook een lekkere geur van Kurkuma Latte moeten bevatten. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik geen idee heb hoe dit ruikt, dus dit kan ik er niet helemaal uithalen. Het masker is ideaal voor degene welke niet van een lange inwerktijd houden. Dit masker hoef je namelijk maar 5 tot 10 minuten in te laten trekken. Je kunt de restanten van het masker inmasseren, met een wattenstaafje verwijderen of afspoelen.

 

multimasking

 

Handenmasker – Matcha Latte

Het Matcha Latte handmasker zou moeten zorgen voor een verzorgend en verfrissend effect, en de handen zouden achteraf heerlijk zacht moeten aanvoelen. Het masker zou een Matcha Latte geur moeten bevatten, maar deze kan ik er maar lichtjes uithalen. Ook dit masker heeft maar een inwerktijd van 5 – 10 minuten nodig. Je kunt de restanten ook weer inmasseren, afnemen of afspoelen. Mijn voorkeur bij het handmasker zou gaan naar de restanten insmeren, maar dat is meer afhankelijk van hoeveel je gebruikt en hoeveel je handen hebben opgenomen of dit prettig is.

 

multimasking

 

Voetenmasker – Vanilla Chai Latte

Het voetenmasker zou ideaal zijn voor de droge voeten. Door een combinatie van Vitamine B3, Allantoin en Vitamine E geeft het masker een intensieve verzorging. Het masker bevat een Vanilla Chai Latte geur, en dit is ook het enige masker waar ik de geur ook echt daadwerkelijk eruit haal. Ook dit masker hoeft maar 5 – 10 minuten in te trekken en kun je daarna in masseren, afnemen of afspoelen.

 

multimasking

 

Mijn ervaring

Eerlijk gezegd was ik wat teleurgesteld omdat de verpakkingen zulke mooie kleuren bevatten dat de maskers daarin tegen eigenlijk allemaal kleurloos zijn. Zo had ik bij het Kurkuma Latte wel een mooie oranjegele kleur verwacht, bij het Matcha Latte masker een groene kleur en het Vanilla Chai Latte masker een licht geel tintje erin. Toch zijn de maskers alle drie erg fijn om te gebruiken en doen ze ook daadwerkelijk wat ze beloven. Vooral het gezichtsmasker (hoe kan het dan ook anders) is mijn favoriet. Mijn huid voelt zo onwijs zacht en verzorgd aan, na dit masker heb ik ook absoluut geen andere crème meer nodig. Een ander pluspunt aan het set vind ik dat de maskers in tubes zitten, in plaats van potjes. Dit is toch wat hygiënischer maar ook erg fijn in het gebruik.

 

Het setje kost maar slechts €3,95 bij de DM. Ik vind dit absoluut geen geld voor 3 maskers en zeker de moeite waard om voor jezelf te kopen, of om als cadeautje weg te geven.

Voor welk masker zou jij het liefst willen gaan?

13 Reacties

  1. Heerlijk maskeren in de vrije tijd. Voetenmasker lijkt mij heerlijk. nog nooit gehoord, scrub voor voeten wel.

  2. Het is ook niet een product wat je zo snel in de winkel ziet meestal alleen gezicht en haar. Maar het is zeker eens de moeite waard te proberen.

  3. Het is idd weer eens wat anders dan alle gezichtsmaskers. Ik vind het in ieder geval erg fijn en vooral de restanten insmeren ipv verwijderen blijven de voetjes wel week lang zacht.

  4. Volgens mij is dit setje nog niet erg lang in de winkel maar had het gelijk op mijn lijstje gezet toen ik het op insta zag

  5. Mijn man heeft ook altijd zulke droge voeten gebruik het nu wekelijks bij hem werkt erg goed. Voeten masseren werkt hier ook altijd goed voor ontspanning

  6. WoW! Wat een koopje. Ik gebruik nooit maskers voor handen en voeten, maar wellicht het proberen waard.

  7. een voetenmaskertje zou ik eens moeten proberen, ik heb hele droge voeten…wist je trouwens dat even je voeten maseren een heel goede manier is om in slaap te komen?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: