Muppets eyeshadow palette Colourpop

Een keer in de zoveel tijd bestel ik een grotere order bij Colourpop. Het Muppets palette komt dan ook uit de kerstcollectie maar dat maakt het palette niet minder mooi. Daarom gebruik ik hem ook zeker met plezier in de lente… Kom je gezellig meelezen?

 

Colourpop Muppets eyeshadow palette

Het Colourpop Muppets eyeshadow palette ziet er van de buitenkant al prachtig uit en lekker feestelijk. De verpakking is weer helemaal geweldig maar dat is ook wel iets wat ik van Colourpop gewend ben! Maar niet alleen de buitenkant is prachtig de binnenkant van het palette is ook een plaatje om te zien. Uiteraard gaat mijn oog gelijk naar de mooie blauwe en groene kleuren in het palette. Normaal gesproken kost het palette rond de 25 Euro, maar nu kun je deze op de Colourpop website bestellen voor €12,29. Ik vind dit zelf echt een super goede prijs voor een Colourpop palette…

 

MuppetsMuppets MuppetsMuppets MuppetsMuppetsMuppetsMuppets

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Icy Patch, Snow Business, Holiday Party Time en Celebrate Moi. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Meepl Meepl, Ice To See You, Frazzled en Haute Holidays. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Be Cool, Stunt Santa, Being Green en Peace On Earth III. De vierde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Party Animal, Winter Wear, Festive en Celebrate In Style.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look wilde ik voor een feestelijke blauwe make-up look gaan. Ik heb hiervoor de kleuren Winter Wear (matte) en Stunt Santa (shimmer) gebruikt. De kleur Winter Wear is een mooie Teal blauwe kleur maar ik had wel onwijs veel ervan nodig voor een goede dekking. De shimmer Stunt Santa was wat gemakkelijker in het gebruik. Toch ben ik erg tevreden over deze make-up look en wil ik eerdaags nog een groene variant op deze make-up look maken.

 

 

Wat vind jij van het Colourpop Muppets eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.