My Little Pony collectie >Catrice<

Mijn oog viel sinds het persbericht gelijk al op deze geweldige My Little Pony collectie van Catrice. De collectie bevat onder andere een highlighter, een blush stick en een oogschaduw palette… Kom je gezellig meelezen?

 

My Little Pony – Highlighter

Als eerste product uit de My Little Pony collectie koos ik voor de highlighter. De verpakking is gewoon lekker fris en lekker kleurrijk en erg passend bij wat deze collectie moet uitstralen. De binnenkant doet mij denken aan de haren van de Pony met het patroon erin. En de pigmentatie van de highlighter is eigenlijk gewoon helemaal geweldig! Ik had vrij weinig nodig voor een goede swatch en was weer erg verbaasd over de kwaliteit hiervan. Dit gaat zeker een nieuwe Catrice favoriet worden sinds de Kaviar Gauche highlighter leeg is.

 

My Little PonyMy Little PonyMy Little PonyMy Little Pony

 

Blush stick

Als tweede koos ik voor de Blush stick. Deze zijn momenteel enorm in, soms vind ik het fijn maar ik blijf de ouderwetse blush ook altijd nog erg prettig en mooi vinden. De verpakking is erg leuk in het zwart wit. De bovenkant is lekker druk met alle pony’s door mekaar. En daarom is het erg fijn dat de rest lekker rustig is om dat in contrast te brengen. Op mijn pols swatch zie je al redelijk goed het mooie zachte roze effect van deze blush. En so far is de eerste indruk dan ook erg goed…

 

My Little PonyMy Little PonyMy Little Pony

 

My Little Pony – Eyeshadow palette

Last but zeker not least het oogschaduw palette natuurlijk. Ik hou van de heerlijke kleurrijke buitenkant en wordt er gewoon gelijk vrolijk van. En de binnenkant maakt het geheel ook zeker af. De kleuren zijn mooi pastel achtig en een goede mix aan mattes en shimmers. De kleuren van de haren van de pony op de matte mint groen na zie ik er ook zeker terug in komen. Ik heb zo het idee dat ik met dit palette wel lekker creatief kan gaan worden…

 

My Little PonyMy Little PonyMy Little PonyMy Little PonyMy Little Pony

 

Swatches

Ik ben weer erg verbaasd over de goede kwaliteit van deze swatches. Het budget merk Catrice is soms een hit soms een mis maar de laatste tijd zijn het allemaal toppers. De pigmentatie en de eenvoudigheid van de swatches zou gemakkelijk als een high end merk door kunnen gaan. Ik was al enthousiast over het palette maar nu was ik nog meer benieuwd naar hoe mijn eerste make-up look hiermee zou gaan worden…

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met de kleur Parasol (matte) waarna ik eerst een cut crease heb gemaakt. Deze heb ik opgevuld met de kleuren Skydancer (matte), Blue Belle (matte), Blossom (matte) en Firefly (matte). Ik heb nog wat van de kleur Glory (shimmer) onder mijn wenkbrauwen aangebracht. Ik ben echt super tevreden over de pigmentatie van het palette en hoe de kleuren mooi met mekaar blenden. Wanneer ik wat kleurrijks wil maken zal ik zeker aan dit palette denken!!

 

 

Wat vind jij van de Catrice My Little Pony collectie?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.