My melody collectie van WetnWild

Ik heb nog niet heel erg veel van het merk WetnWild uitgeprobeerd. Wel heb ik toen het WetnWild x Bretman Rock palette gekocht welke mij toen net zo aansprak als deze limited edition. Naast de My Melody collectie heb ik eerdaags ook het Kuromi palette, lipgloss en liquid lipstick. Lees je deze alvast mee?

 

My melody palette

Het My Melody palette (en de lipgloss en liquid lipstick) betreft een limited edition welke kort verkrijgbaar was bij Boozyshop en vooral snel uitverkocht was. Het palette sprak mij aan om de felle roze kleurtjes erin, de gele kleur en natuurlijk hoe cute het palette eruit ziet. Van deze collectie vind ik de liquid lipstick ook erg mooi en ben ik misschien nog wel meer nieuwschierig naar geweest.

 

My melodyMy melody

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Shimmy Shimmy, Angel baby, Sparkle & Shine en Pound cake. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Adorbs, Mariland, My sweet piano en Cookie day. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Sweetness, Flower power, Pretty in pink en Kawaii. De vierde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Cutie pie, Berry sweet, Kindness en Friendship.

 

 

My melody lipgloss

Ik gebruik zelf heel weinig lipgloss. Maar ik wilde deze collectie wel compleet hebben en daarom nam ik de lipgloss ook mee. En soms kan een lipgloss wel een mooie topper over een liquid lipstick heen zijn. Het kleurtje is lichtbruin (nude) met een kleine roze tint erin. Naar mijn persoonlijke smaak zou ik deze lipgloss niet zo snel los dragen. Een pluspuntje was dan wel weer dat het gemakkelijk aan te brengen was en niet teveel plakte.

 

My melodyMy melody

 

My melody liquid lipstick

Op deze liquid lipstick was ik dus al vanaf het eerste blik verliefd, ik hou van deze knalroze felle kleurtjes! En in het echt heeft het nog echt mijn verwachtingen overtroffen ook. De swatch alleen al was super mooi en zo goed gepigmenteerd! Maar ook de lipswatch is echt wow! I love it!

 

My melodyMy melody

 

Make-up look

Voor mijn make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Pound Cake (matte), Pretty in Pink (matte), Kawaii (matte), Kindness (matte) en My Sweet Piano (shimmer). Ik ben wel erg tevreden met de look. De felle roze kleuren gecombineerd met het bruin en geel vind ik er juist mooi vanaf spatten. De roze shimmer lijn maakt het eigenlijk helemaal af. Ik heb nog een extra lipswatch toegevoegd waar ik zowel de liquid lipstick als de lipgloss op heb. Ook deze combinatie is erg mooi!

My melody My melody

 

Wat vind jij van het My Melody collectie?

One Comment

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.