Toen ik het My no make up routine set zag op de Instagram van Essence wilde ik deze gelijk hebben. Op dat moment was het alleen online verkrijgbaar bij Essence zelf en deze verzenden niet naar Oostenrijk. Totdat ik ineens het set bij de DM online zag!

 

My no make-up routine pakket

Het My no make-up routine set is 9 delig. Het bevat 7 wasbare make-up pads, 1 waszakje voor je pads en 1 haarband. Het gehele set kost €9,95 bij de DM maar ik betaalde wel nog wat verzendkosten omdat ik onder de 50 euro zat. Alsnog vind ik het een prima prijs omdat ik voor twee Faceez ook hetzelfde bedrag betaalde. Ik heb in de tussentijd al wat andere make-up remover pads geprobeerd oa die van de Ebelin (dit is een van de DM huismerken). Maar tot nu toe bleven die van Faceez een van de beste. Dat ik dit set nu vond kwam precies mooi uit want ik was eigenlijk toe aan nieuwe!

 

My no make-up routineMy no make-up routine

 

Essence washing bag

In het my no make-up routine zit ook een washing bag. Hierin kun je je pads wassen zodat ze zo mooi mogelijk blijven. Het waszakje is van een goede en mooie kwaliteit en is ook eigenlijk wel fijn dat het erbij zit want dan kan ik mijn BH waszakjes voor alleen BH’s houden.

 

My no make-up routine

 

Essence hairband

In het my no make-up routine zet zit ook een haarband met 2 poezenoortjes. Ik vind dit altijd erg prettig om te gebruiken tijdens het make-uppen maar ook om de haren uit de weg te houden bij het verwijderen van make-up. Wanneer deze vies wordt is het vaak ook gemakkelijk te wassen.

 

My no make-up routine

 

Essence make-up remover pads

Dan eigenlijk waar het natuurlijk voornamelijk omgaat de Essence my no make-up routine pads. Het design ziet er eigenlijk vrijwel hetzelfde uit als die van Faceez, en inmiddels ook zoals een hoop andere merken. Ik vind dit zelf niet zo dramatisch want het is maar een make-up remover pad en niet een gekopieerd palette. Mijn eerste positieve indruk is dat de pads lekker stevig zijn maar toch zacht aanvoelen. Dit is wat ik een absolute tegenvaller vond bij de Ebelin pads die waren zo ”slap” dat het lastig is om make-up te verwijderen.

 

My no make-up routineMy no make-up routine

 

Voor-Na

Ik ben echt onwijs tevreden over deze pads! Ik ben in totaal nog geen 2 minuten bezig geweest en tussendoor 1 keer uitgespoeld en mijn gehele make-up was verwijderd. De pad voelt heerlijk zacht aan en doordat het ook stevig is hoef je weinig druk te leggen. Je veegt je make-up als het ware zo weg. Ik gebruik wel een chamomille make-up remover erbij. Ik heb het natuurlijk ook zonder een remover geprobeerd en dan werkt het ook zeker goed. Het is dan alleen een kwestie van voorkeur of je er iets bij wilt gebruiken of niet.

 

 

Wat voor producten gebruik jij voor je no-make up routine?

4 Reacties

  1. Voor het reiningen van mijn gezicht ben ik ook groot fan van wasbare ufo’s haha, mijn wasbare removerpads zijn gigantisch!

    Maar vind het wel fijner werken dan de gewone wegwerp 🙂

  2. Ik vind die haarband zo leuk! Jammer dat er altijd verschil zit in wat er naar Nederland komt en wat in andere landen te koop is.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: