In mijn Viata apotheek unboxing blog heb ik al laten zien welke 4 producten ik heb binnen gekregen om te testen. Drie daarvan waren Eucerin zonproducten, 2 zonnebrandcreme’s en 1 after sun.

 

Eucerin zonnebrand photoaging control lotion SPF30

Deze Eucerin zonnebrand is een geschikte dagelijkse verzorging welke de huid beschermt tegen verbranding en daarbij ook de tekenen van huidveroudering verminderd door de formule en gecombineerde technieken. De lotion droogt goed op zonder een witte waas achter te laat, wel heeft dit natuurlijk even de tijd nodig. Ik vind de tube met het pompje erg fijn in gebruik en ook erg hygiënisch. Met sommige zonnebrandcrèmes krijg ik last van mijn ogen zodra ik het op mijn gezicht smeer, maar daar had ik met deze lotion geen last van. Ik denk zelfs dat ik deze lotion als dagcrème ga gebruiken.

eucerin sun

 

Eucerin sun sensitive protect sun mist SPF30

Ik ben een enorm fan van zonnespray’s in een mist vorm omdat ik dan ook zelf de plekjes kan insprayen waar ik zelf niet bijkom. Deze spray is geschikt voor zowel de normale als voor de gevoelige huid en beschermt tegen UVA/UVB straling. De zonnespray wordt direct geabsorbeerd en is ook waterbestendig! Over deze spray ben ik helaas niet tevreden geweest, bij het sprayen was het alsof ik pure gas inademende. Zelfs degene op het strandbed naast ons vroegen mij om niet meer met deze te sprayen. Ik heb de spray nog meermaals geprobeerd om te kijken of het uiteindelijk minder zou worden maar helaas bleef het erg overheersend bij deze sun mist.

 

eucerin sun

 

Eucerin after sun Lotion

After sun is een lotion met een verkoelende, kalmerende en herstellende werking na het zonnen. Deze after sun is zowel geschikt voor het lichaam als voor het gezicht. De Hamamelisdestillaat verlicht de roodheid en trekkerigheid van de huid welke door blootstelling aan de zon zijn ontstaan. Vitamine E ondersteunt het beschermingssysteem tegen vrije radicalen door de UV-straling. Deze aftersun bevat geen parfum en geen kleurstoffen om het risico van irritaties zo klein mogelijk te maken en daardoor ook geschikt zijn voor de gevoelige huid. Ik vond de after sun erg fijn in gebruik, de tube doseert gemakkelijk. Het heeft geen sterke of ongename geur. Zowel mijn man als ik hebben deze after sun tijdens de vakantie gebruikt alleen bij hem trok de after sun niet goed in en werd het plakkerig, terwijl ik daar juist weer geen last van had.

 

eucerin sun

 

Deze en andere Eucerin Sun producten zijn te koop bij Viata, de online apotheek! Welke SPF bescherming gebruik jij altijd als je in de zon gaat?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

10 Reacties

  1. Ik vind spray eigenlijk nooit fijn omdat je het voor mijn gevoel meer ernaast sprayt dan op de juiste plek. Maar jouw ervaring ermee is wel heel erg. Fijn dat de after sun bij jou wel beviel.

  2. Wat raar dat die aftersun anders reageert bij jouw man dan bij jou – ik heb altijd wel aftersun nodig want ben snel rood 🙂

  3. Ik gebruik altijd factor 30 of 50, want ik heb een erg lichte huid. Eucerin heb ik nooit gebruikt, maar ik vind ‘m ook altijd vrij duur.

  4. Wat een leuke foto’s heb je gemaakt met de producten!
    Dit is een merk dat altijd fijne producten heeft!

    Hier smeren we met factor 30 op het moment 🙂

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: