Ik vind het heerlijk als mijn nagels een leuk kleurtje op hebben. Waar ik echter wel een hekel aan heb is wanneer ik net bezig ben geweest om alles binnen de lijntjes in te kleuren er vervolgens een deuk inkomt of de nagellak uitgesmeerd is omdat ik ergens tegenaan kwam. Want wie heeft nou wel het geduld om netjes te wachten tot de nagellak volledig droog is?

 

Over het algemeen gebruik ik een UV  lamp om mijn nagellak te drogen, hier ben ik tot nu toe erg tevreden over de nagellak over het algemeen 7 dagen mooi blijft zitten!

Maar soms lak ik mijn nagels ook nog last minute opnieuw of gebruik ik een nagellak met een no lamp symbool erop waardoor ik de UV lamp niet kan gebruiken. In de Action lopend (ja, weer de action) zag ik in een mooi paars/roze fles mijn oplossing hiervoor: Een spray welke ervoor zorgt dat je nagellak binnen 60 seconden droog is. De spray kost €1,36 voor 150 ml. De gebruiksaanwijzing is om de spray op ca 15 centimeter afstand op de gelakte nagels te sprayen. Let wel op het het vlekken kan veroorzaken op de ondergrond. Dus doe het vooral niet op je bank maar gebruik even een oude handdoek eronder. Je kunt het natuurlijk ook nog buiten doen maar daar zou ik even mee wachten tot in de zomer.

 

nagellak

 

 

Ik heb de spray nu driemaal gebruikt, wat wel belangrijk is dat je eerst je randjes bijwerkt! Mocht je net als mij een kliedervos zijn want na de spray zijn ook deze randjes helemaal opgedroogd. Je kunt het niet meer makkelijk te verwijderen zonder de rest van je nagellak ook eraf te schrapen (beginners fout?).

Ik gebruik altijd eerst een base coat, deze laat ik drogen zonder de spray. Hierna gebruik ik een kleur nagellak welke ik ca 5 seconden inspray per hand, ik wacht dan 3 minuten (just to be sure) om de top coat erop te doen welke ik ook weer natuurlijk laat drogen. Me nagelak blijft ca 7 dagen mooi zitten! Ik zou het product zeker opnieuw aanschaffen voor wanneer ik geen UV lamp kan gebruiken.

 

nagellak

 

Gebruik jij weleens een droog spray: zoja, welke? Gebruik jij liever gewone nagellak of gellac?

14 Reacties

  1. Deze spray kende ik nog niet, maar lijkt mij wel interessant. Ik heb altijd veel te haast om het echt droog te hebben.

  2. Ik dacht altijd dat zulke sprays een ‘sales trick’ waren, fijn om te lezen dat ze echt hun werk doen ;D

  3. Dit klinkt echt handig! Ik lak mijn nagels gemiddeld 3 keer per week en vind het altijd irritant dat ik zo lang moet wachten tijdens het drogen.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: