Toen ik de nieuwe nail art foils van Essence Cosmetics op TikTok zag moest ik deze gewoon hebben! En een geluk dat ik had toen ik ze niet veel later ook gelijk zag liggen bij de DM. Ik heb beide varianten meegenomen om te testen. Kom je gezellig meelezen?

 

Essence cosmetics nail art effect foils – N01 Golden Galaxy

Ik vind de nail art foils van Essence Cosmetics er op het eerste blik echt onwijs gaaf uit zien. Ik heb niet heel veel ervaring met nail art en doe voornamelijk Pink Gellac, Essence gellac en soms een French Manicure. Daarom ben ik dus ook erg benieuwd of dit product dan ook gemakkelijk te gebruiken is voor een amateur als mij haha. De effect foils lijken mij voornamelijk gaaf voor een avondje uit (de Lila) of voor de komende feestdagen (de gouden). Er zijn twee soorten verkrijgbaar en deze kosten €1,45 per stuk.

Ik vond het eerlijk gezegd best wel lastig, ik begon eerst met een pincet maar daar bleef alles aan kleven en ik kreeg ook te grote stukken. Daarna ben ik het gaan verkruimelen tussen 2 vingers en erop gaan ‘drukken’. Dit werkte eigenlijk wel goed. Het resultaat vind ik best leuk en heeft ook wel wat feestelijks.

 

nail art foilsnail art foilsnail art foils

 

Essence cosmetics nail art effect foils – N02 Intergalilactic

Hoe gebruik je de foils? Allereerst breng je jouw favoriete kleur nagellak aan welke je een paar seconde laat drogen. Hierna kun je foil aanbrengen in kleine stukjes om je nagel mee te highlighten maar je kunt ook grote stukken aanbrengen om bijna je hele nagel mee te bedekken. Het beste kun je een pincet gebruiken of een zachte kwast, tussen je vingers werkt namelijk absoluut niet met de foils! Vervolgens laat je alles goed drogen waarna je afsluit met een top coat! Uiteraard zijn de foils ook gewoon weer te verwijderen met een nagellak remover.

Voor beide Nail art effect foils heb ik een nude nagellak gebruikt, wat met beide ook erg mooi was. Maar deze paarse foil zou ook erg leuk zijn met een roze of paarse nagellak. Dit ga ik zeker nog eens uitproberen. Hoe dan ook zou ik beide varianten zeker opnieuw kopen.

 

nail art foilsnail art foilsnail art foils

 

Zou jij de Nail art foils willen uitproberen?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: