Beauty,  Lifestyle,  Make-up,  Nails,  Shoppen

Nail dry spray van de Action

Toen ik mijn blog net begon kocht ik eens een Nail Dry spray bij de Action. Deze foto werd toen op social media gedeeld door meerdere Action landen. En zo kreeg ik in die korte tijd enorm veel volgers en views erbij. Helaas is het algoritme van oa Instagram enorm veranderd en ga ik niet zo snel meer viral wanneer ik een foto plaats of een foto gedeeld wordt. Maar goed dat terzijde gaat dit artikel natuurlijk over de quick dry spray van de Action. Deze ziet er inmiddels heel anders uit, maar werkt deze nog steeds zo fijn?

 

Action nail dry spray

De Nail dry spray is destijds erg bevallen en wanneer ik gewone nagellak gebruik heb ik meestal niet het geduld om te kunnen wachten tot het helemaal droog is. Eigenlijk best raar eigenlijk ik regelmatig Pink Gellac aanbreng en hier toch echt veel langer mee bezig ben om dit onder de UV lamp te laten drogen. Veel langer dan gewone nagellak nodig heeft om te drogen. Toch vond ik het product wel erg interessant om uit te proberen. En vooral ook of dat het maken van mijn nail swatches zou kunnen versnellen. De spray ziet er uit als een deodorant dus hier zou het wat mee oppassen zijn als je het op dezelfde plek bewaard en ’s ochtends haast heb.

 

Nail dry sprayNail dry spray

 

Wat vond ik van de Nail dry spray?

Het is een vrij korte review want ik ga geen langdradig artikel maken van 600 woorden over een product. De spray voelt wat nat en koud aan maar het droogt eigenlijk vrij snel op en mijn nagellak dus ook. Ik heb zo mijn vier swatches van de Pastel nail polish collectie van Max & More vrij snel achter mekaar kunnen maken. De spray stinkt of ruikt niet echt wat ook erg fijn is. Maar het leek wel alsof de nagels er een beetje plakkerig van werden. Maar dat dit ook langzaam wel weer wegtrekt. Ik blijf de spray zeker gebruiken wanneer ik meerdere kleuren snel achter mekaar wil swatchen. Of ik het privé wil gebruiken wanneer ik mijn nagels doe ben ik vanwege het plakken nog niet helemaal over uit. Dit zou ik nog een aantal keer willen testen en kom ik dan nog graag op terug!

 

 

Zou jij een nail dry spray gebruiken?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: