Sinds het Urban Decay Beached palette heeft het merk mijn oogschaduw hartje veroverd. Toen ik het nieuwe palette Naked Reloaded zag wilde ik deze ook direct hebben

 

Urban Decay Naked Reloaded

Het naked reloaded palette is gebaseerd op het eerste naked palette maar dan volledig in een nieuw jasje gestoken! Het palette bevat 12 kleuren in nude tinten waar je eigenlijk gewoon niet zonder kan. De kleuren hebben een afwisseling in matte, satijn en shimmers. Genoeg keuze dus om een mooie look te maken.

 

naked reloaded

 

Kleuren

De kleuren in het palette van links naar rechts: Bribe, Barely baked, Angel fire, Retro, Reputation, Burn, End game, Dreamweaver, Distilled, Bucked, Boundries en Blur.

 

naked reloaded  naked reloaded naked reloaded

 

Swatches

Op de eerste swatch foto de eerste 6 kleuren van boven naar beneden: Bribe, Barely baked, Angel fire, Retro, Reputation en Burn. Op de tweede swatch foto van boven naar beneden: End game, dreamweaver, Distilled, Bucked, Boundries en Blur.

 

 

Make-up look

Ik vind dat je een hoop verschillende kanten op kunt met het naked reloaded palette. Zo kun je er een hoop mooie nude looks mee maken maar je kunt ook voor wat uitbundiger gaan door de shimmer oogschaduws meer te gebruiken. Om je look nog intenser te maken zou je de oogschaduw ook nat kunnen gebruiken. Voor mijn make-up look hieronder heb ik de oogschaduw zelf droog gebruikt. Ik heb een vrij simpele look gemaakt die dagelijks te gebruiken is en met 5 minuten uit te voeren is.

 

 

Het Urban Decay naked reloaded palette is te koop voor €46,- bij onder andere Ici Paris XL. Zelf heb ik het palette aangeschaft met 25% korting (ICI Paris XL heeft deze aanbieding best vaak). Ook zo een fan van Urban Decay? Lees dan ook zeker mijn Urban Decay Naked cherry en Urban Decay born to run palette review terug.

Wat is jouw favoriete palette op het moment?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: