Het merk Natura Siberica bevat biologische en met de hand geoogste wilde ingrediënten uit Siberië. Een van de nieuwste lijnen is de Siberië Blanche rijn welke onder andere bij Douglas.nl te koop is. Ik probeerde een body scrub, body cream en shower gel uit. Kom je meelezen?

 

Natura Siberica – Icy berries modelling body scrub

Woww ik was onwijs benieuwd naar de body scrub van Natura Siberica maar deze grote pot had ik niet verwacht. De Icy Berries modelling body scrub bevat 10 verschillende wild groeiende Siberische bessen. Zowel vermalen als hele, dit is ook goed te zien op de foto’s hieronder. Hierdoor wordt de huid diep gereinigd en dode huidcellen verwijderd. Bovendien heeft de scrub ook een actieve werking op een mooie gestroomlijnde silhouet.

Bovendien bevat de Icy Berries scrub ook nog Lijsterbessen, Frambozen, Aardbeien, Duindoornbessen, Moerbeien, Zwarte bessen, Veenbessen, Vossenbessen, Kruipbraam, Wilde blauwe bosbessen en Zeewier uit de Faeröer eilanden. Een verpakking van 370 ml kost €14,99 en is onder andere bij de Douglas verkrijgbaar.

 

Natura Siberica Natura SibericaNatura Siberica Natura Siberica

 

Natura Siberica Snow Tsarina Repairing Body Cream

Een mooie en gezonde huid vraagt uiteraard ook om goede voedende en herstellende producten. De Snow Tsarina Repairing Body Cream bevat onder andere Teunisbloemolie en een hoge concentratie aan Linoleenzuur. Dit zorgt ervoor dat de vochtbalans van de huid optimaal herstelt wordt en het voorkomt ook droogheid en/of schilfering van de huid. De Body Cream bevat ook nog eens extracten van Kaasjeskruid, Vitamine C en Caroteen. Deze producten hebben een ontstekingsremmende en kalmerende werking. De ingrediënten Vitamine A, Vitamine B5, Vitamine F en Vitamine E beschermen de d huid tegen invloeden van buitenaf (Externe invloeden). En ook deze body cream bevat Zeewier van de Faeröer eilanden. Met deze drie producten in combinatie ben je dus helemaal klaar voor een gezonde en mooie summer body! De Body cream bevat 200 ml en kost €9,99.

 

Natura Siberica Natura Siberica

 

Natura Siberica Tundra Flowers Relax Shower Gel

De shower gel van Natura Siberica bevat onder andere natuurlijke extracten van de Toendrabloemen. Deze hebben een kalmerend effect welke goed helpen bij vermoeidheid en eventuele spanningen. Bovendien bevat de shower gel ook extracten van Iris, natuurlijke proteïnen en Edelweiss extracten. Uiteraard bevat deze shower gel ook Zeewier uit de Faeröer eilanden. Maar ook Vitamine A, Vitamine B1, Vitamine B2, Vitamine B6, Vitamine B12, Vitamine C, Vitamine E en Jodium. Mocht je meer willen weten over wat bepaalde ingrediënten voor een van deze drie producten precies doet. Dit kun je dit altijd in een comment hieronder of een berichtje aan mij navragen. De shower gel bevat 400 ml en kost €5,99.

 

Natura Siberica

 

Ben jij al bekend met het merk Natura Siberica?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: