Ik vind het heerlijk hoe de badkamer naar Zwitsal ruikt als Isabelle in bad is geweest. Zo gebruik ik graag de producten met lavendel erin en als ze verkouden is vinden we eucalyptus erg fijn om te gebruiken. Ondanks dat iedereen gek is op de eeuwenoude Zwitsal geuren is er ook steeds meer vraag naar neutralere producten. Daarom bracht Zwitsal een naturals lijn uit.

 

Naturals shampoo & wasgel

Zwitsal naturals is inmiddels al een tijdje op de markt. Waarschijnlijk heeft Zwitsal erop ingespeeld dat er tegenwoordig ook graag neutrale en meukvrije producten op de markt gevraagd worden. Deze lijn is speciaal voor baby’s met een gevoelige huid. De naturals lijn bevat ingrediënten van een natuurlijke oorsprong welke het huidje verzorgen. De shampoo & wasgel bevat biologische kamille water en lavendel. De shampoo & wasgel is te koop bij Viata voor €5,77

De naturals lijn bevat geen parabenen, kleurstoffen, zeep, en SLES schuimmiddel. is hypoallergeen, is dermatologisch getest, is PH neutraal en is geschikt voor pasgeborene baby’s.

 

naturals naturals

 

Naturals bad & wascreme

De bad & wascreme is mild/licht schuimend  en bevat biologisch arganolie en avocado olie. Op deze manier kun je het huidje van jouw baby verzorgen en helpen om de natuurlijke huidbalans te houden. De bad & wascreme is te koop bij Viata voor €5,94.

 

naturals naturals

 

Welke producten gebruik jij voor de verzorging van je baby?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

4 Reacties

  1. We hadden geen merk in het bijzonder wat we gebruikten, maar probeerden inderdaad wel zo natuurlijk mogelijkeproducten te gebruiken!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: