Naughty & Nice kerst palettes van BHcosmetics

Voor mijn vaste lezers zal het de laatste tijd vast opgevallen zijn dat ik steeds vaker weer BHcosmetics palettes review. De nieuwe palettes lijken namelijk enorm verbeterd en ik ben een groot fan. Het Naughty palette moest ik onbedingd hebben. Over het nice palette twijfelde ik nog even omdat de mini’s vaak tegenvallen. Toch heb ik deze meebesteld, of ik er tevreden over ben lees je in deze review…

 

Naughty palette

Het Naughty palette van BHcosmetics is ene echte beauty van zowel de buitenkant als de binnenkant. De buitenkant geeft al de heerlijke kerstsfeer ik hou van rood met kerst dus het is een echte eyecatcher op je make-up tafel. Het palette bevat 30 pan oogschaduw met een ruime variante aan matte kleuren en shimmers. Maar ook zitten er wat loose glitters in het palette. Kortom eigenlijk alles wat je nodig heb. Het grote Naughty palette kost €29,- en het kleine Nice palette welke hieronder nog aan bod komt kost €11,- De palettes zijn bij Beautybay of bij BHcosmetics DE te koop.

 

NaughtyNaughty NaughtyNaughty NaughtyNaughty NaughtyNaughty

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren van boven naar beneden: Snow day, Cheers, Mulled, Jingle Bells (loose glitter) en Yuletide. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Hot cocoa, Meringue, Secret santa, Rudolph en Candy cane. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Decked out, Nutcracker, Ornaments, Santa baby en Suga’ plum. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: Candied fruit, Ho ho ho, Coal, Very merry en Balsam. De vijfde rij swatches bevat de volgende kleuren: Spicy, Misbehave, Mistletoe, Rum en Frosting. En de zesde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Greeting, Panettone, Spiked cider, Chestnuts (loose glitter) en Brick.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look heb ik de kleuren Coal (matte), Candy cane (matte), Rudolph (matte) en Jingle Bells (loose glitter) gebruikt. Voor mijn tweede look heb ik de kleuren Balsam (matte), Very merry (shimmer), Spicy (shimmer) en Mistletoe (shimmer) gebruikt. Met mijn eerste look ben ik erg tevreden de kleuren waren goed gepigmenteerd en gemakkelijk te blenden. Ook de loose glitter was erg eenvoudig in het gebruik. Met mijn tweede look ben ik ook wel tevreden de kleuren zijn mooi, waren erg goed gepigmenteerd (weinig nodig) en gemakkelijk te blenden. Maar op een of andere manier vind ik mijn look wat poederig overkomen op de foto (maar dat kan ook aan mij liggen).

 

 

Nice palette

Het tweede BHcosmetics kerst palette is het nice palette. Het is echt een stuk kleiner maar het palette ziet er op het eerste blik wel goed uit. Dit palette bevat 16 pan oogschaduw met een afwisseling aan matte kleuren en shimmers. De kleuren zien er wel erg mooi uit in de verpakking en passen zeker ook wel bij het thema kerst.

 

NaughtyNaughtyNaughtyNaughty

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren van boven naar beneden: Cider, Cinnamon, Holly en Berry. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Cookie, Elf, Jolly en Bow. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Sleigh, Gingersnap, Sprinkles en Brandy. De vierde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Snowball, Angel, Carolers en Winter. De kleuren waren wat moeilijker swatchen door de kleine pans maar de swatches zien er verder wel goed uit. Op het eerste blik is het vooral de laatste rij die mij het meeste aanspreekt.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look heb ik eigenlijk gewoon alle kleuren uit de laatste rij gebruikt. Dit waren: Winter (matte), Carolers (matte), Angel (shimmer) en Snowball (shimmer). Ondanks dat ik de kleinere pans wat minder prettig werken vind ben ik wel erg tevreden over deze make-up look ermee. Het pigment is erg goed en naar verwachting eigenlijk wel heel goed. Voor mijn tweede look heb ik de kleuren Brandy (matte), Jolly (matte) en Angel (shimmer) gebruikt. Met deze look ben ik ook erg tevreden en de rode kleur Jolly is echt een perfecte rode kleur voor de kerst!

 

 

Zou jij voor het Naughty of voor het Nice palette gaan? En waarom?

One Comment

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.