Naughty palette van Huda Beauty

Are you Naughty or Nice? Huda Beauty heeft vorig jaar rondom kerst het Naughty palette uitgebracht. Er staan inmiddels al een hoop reviews online en Huda blijft een beetje een gemengd kamp wel/niet waard. In deze blog geef ik uiteraard weer mijn eerlijke mening hierover. Lees je mee verder?

 

Huda Beauty Naughty palette

Het Naughty palette van Huda Beauty kwam vorig jaar uit. Ik heb toen gewacht op een mooie aanbieding en volgens mij heb ik ca 40,- betaald bij The Beauty Editor in plaats van de normale prijs van €65,-. In principe is dit natuurlijk alsnog wel prijzig voor een 18 pan palette maar het blijft een high end merk. Het Huda Mercury retrograde palette vond ik de prijs in ieder geval waard dus hopelijk is het Naughty palette het ook weer waard. De kleuren spreken mij wel erg aan ook al heb ik al veel nude kleuren is het in combinatie met de bijzondere shimmers gewoon een waanzinnig mooi palette om te zien.

 

Naughty paletteNaughty paletteNaughty paletteNaughty palette Naughty palette

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Filthy, Passion, Shameless, Please me, Hypnotic en Hard. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Untamed, Irresistible, Flower power, Rough, Spicy en Arouse. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Slippery, Tantric, Naughty, Provocative, Desire en Juicy. De swatches zien er eigenlijk allemaal wel heel erg goed uit. De shimmers van de Huda Beauty palette zijn vaak wat meer creamy achtig maar daar is ook zeker altijd wel goed mee te werken. Bijvoorbeeld de Huda Beauty pastels palettes zijn echt waanzinnig.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Spicy (matte), Untamed (matte), Naughty (matte), Rough (matte) Hypnotic (matte), Filthy (matte) en een klein beetje shimmers van Provocative. Ik ben erg tevreden met deze make-up look. De kleuren blenden als een droom het is een mooie romantische look die ook zeker dagelijks draagbaar is.

Met mijn tweede make-up look ben ik dan weer minder tevreden of het zijn de kleuren die ik heb gekozen. Of het is toch de cut crease waar ik niet tevreden over blijf. Ik heb in ieder geval gebruik gemaakt van de volgende kleuren: Arouse (matte), Hypnotic (matte), Passion (shimmer) en Tantric (shimmer). In deze look heb ik meer shimmers gebruikt en deze waren wel gemakkelijk om mee te werken. En de shimmers waren ook goed gepigmenteerd. Wat dat betreft is het palette zeker wel een aanbeveler vanuit mij.

 

Naughty paletteNaughty palette

 

Wat vind jij van het Naughty palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.