Naast de vijf nagellakjes uit de Pretty fast collectie van Essence kocht ik ook de vier kleurtjes uit de shine last & go collectie. Dit zijn de vier nieuwe neon pastels in deze collectie. Kom je meelezen?

 

N73 Peach please

De Neon pastels zijn vier nieuwe kleurtjes in de Shine last & go collectie van Essence. Ik ben echt gek op pastels dus uiteraard kocht ik deze nagellakjes ook. De nagellak uit de Shine last & go collectie zijn sneldrogend en hebben een gelachtige finish. Uiteraard zonder het gebruik van een lamp erbij! Het eerste nieuwe kleurtje N73 Peach Please is een hele licht oranje/perzikachtige kleur. Een heerlijke kleur eigenlijk voor de lente!

 

Neon pastels Neon pastels

 

N74 Lilac Vibes

Het tweede kleurtje is N74 Lilac Vibes. Uit de pretty fast collectie vond ik de paarse nagellak te donker voor mij. Maar deze paarse kleur is er een die ik zeker graag pak. De kleur is heerlijk fris en springt er echt vanaf!

 

Neon pastels Neon pastels

N75 Cotton Candy Love

Het derde nieuwe neon pastels kleurtje is N75 Cotton Love. Het kleurtje is een lichte babyroze die eigenlijk niet te licht maar ook zeker niet te fel is. Ook dit kleurtje is een echte favoriet bij mij en gebruik ik ook graag op mijn teennagels.

 

Neon pastels Neon pastels

 

N76 Frozen Mint

Het laatste nieuwe kleurtje is N76 Frozen Mint. Ook dit kleurtje is wel een echte favoriet bij mij, ook omdat ik gek ben op mint en andere groene kleuren. Ik heb op alle foto’s de nagellak met 1 dekking gedaan welke voor mij al voldoende was. Ik heb geen basecoat en topcoat gebruikt en geen lamp. De nagellak blijft ongeveer 4 dagen mooi waarna het eraf begint te chippen. Voor een simpele en eigenlijk goedkope nagellak van €1,55 vind ik dat eigenlijk best prima. Wat bij betreft zijn de Neon pastels zeker wel een aanbeveling!

 

Neon pastelsNeon pastels

 

Welk kleurtje van deze vier is jouw favoriet?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: