Tijdens mijn laatste Action kwam ik weer een aantal leuke nieuwe sheetmaskers tegen. Daarvan nam ik er vier tegen mij die het meeste aanspraken mee naar huis om te testen. Kom je gezellig meelezen?

 

Rainbow cake sheetmasker

Naast de drie Neon sheetmaskers nam ik ook een Rainbow cake sheetmasker mee. Het sheetmasker ziet er op de verpakking al super leuk uit waardoor ik het eigenlijk alleen al wil proberen. Het masker bevat onder andere een heerlijke vanillegeur en geeft de huid een diepe reiniging. Het masker is gemaakt van biologisch afbreekbaar bamboe en is vegan. Mocht je met het Rainbow cake een selfie maken geven ze de hashtags #rainbowcake en #selfiemask aan. Durf jij hiermee een selfie op Instagram te posten?

 

Neon sheetmaskers

 

Neon Pink sheetmasker

Het Neon Pink sheetmasker bevat onder andere Vitamine E en het geeft de huid een heerlijke verzachting en glow! Hoe gebruik je het masker? breng het aan op de schone huid en laat het 20 tot 30 minuten intrekken. Persoonlijk vind ik dit best lang maar een goed excuus om even een half uurtje te relaxen. Na de inwerktijd laat het plaatje zien om de huid volgens mij met water af te spoelen ik kom er niet helemaal uit wat dat plaatje betekend. Het kan ook betekenen om de restantjes in te masseren en dit doe ik zelf ook altijd dus zou ik ook als advies geven.

 

Neon sheetmaskers

 

Neon Blue sheetmasker

Het Neon Blue sheetmasker bevat onder Hyaluronzuur en geeft de droge huid een heerlijke hydratatie. Ik heb zelf wel regelmatig een droge huid dus ik gebruik zulke producten altijd graag.

 

Neon sheetmaskers

 

Neon Yellow sheetmasker

Het Neon Yellow sheetmasker bevat onder andere Hamamelis extracten en zorgt ervoor dat de huid weer heerlijk straalt. Ik vind het super leuk dat de sheetmaskers ook echt de neon kleurtjes hebben. Mijn favoriet is wel echt de Neon Blue variant met Hyaluron.

 

Neon sheetmaskers

 

Naar welke variant zou jouw voorkeur uitgaan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: