Catrice komt eind Augustus in Nederland (nu al in Oostenrijk) uit met een nieuwe nagellak collectie genaamd NEONUDE. De collectie bestaat uit 9 verschillende kleuren waarvan 5 nude kleuren en 4 bold kleuren. Ik hou van felle kleurtjes in de zomer dus ik kocht de 4 felste kleuren. Lees je mee?

 

Neonude CO2 Powered Purple

Een tijdje geleden ontving ik het persbericht van HappylifePR over de nieuwe Neonude collectie van Catrice. Deze collectie is vanaf eind Augustus t/m eind Oktober te koop in Nederland. Sind ik naar Oostenrijk verhuisd ben heb ik eigenlijk de mazzel dat de collecties van Essence en Catrice hier altijd veel eerder verschijnen. Wel moet ik altijd de DM in de gaten houden want laatst ben ik bijv de Essence honey collectie misgelopen toen ik een week niet geweest was.

De Neonude collectie bestaat uit 9 verschillende kleuren waarvan 5 kleuren een subtiele nude tint hebben en 4 kleuren een gedurfde neontint. Vooral de laatste vind ik dus echt waanzinning in de zomer en dan mogen de kleuren er ook wel vanaf spatten van mij. Daarom kocht ik alleen de 4 Neon kleuren. Het eerste kleurtje daarvan is de CO2 Powered Purple. Ik vind de kwastjes wel fijn lakken het is alleen weer even wennen om de nagels te laten drogen ipv de lamp te gebruiken. Het eerste kleurtje vind ik wel mooi maar de volgende kleur uit de collectie heeft mijn hart gestolen.

 

NeonudeNeonude

Neonude CO4 FLashy Pink

Wat roze betreft ben ik eigenlijk een echte Girly Girly. Ik hou namelijk van elke roze tint nagellak die er bestaat en dan vooral de meest felle. Het kleurtje Flashy Pink past dan ook perfect bij mij en na het lakken ben ik helemaal om. Deze kleur spat er echt vanaf en staat niet alleen mooi op de hand nagels maar ook op de voet nagels!

 

NeonudeNeonude

Neonude CO6 Hot Coral

Ik gebruik niet vaak Oranje nagellak of uberhaupt oranje make-up. Mijn vriendin van Beautifuldisasternl is daar wel een Queen in. Maar deze collectie bevat 2 kleurtjes oranje nagellak waarvan de een wat feller dan de ander. Dit kleurtje Hot Coral is dan wel weer erg mooi om te dragen en zou ik zeker wel vaker gebruiken.

 

NeonudeNeonude

 

Neonude CO8 Shrill Orange

Het laatste kleurtje uit de collectie is Shrill Orange, een wat lichtere kleur oranje dan de bovenganger. Dit kleurtje is misschien uiteindelijk iets minder mijn smaak, misschien vind ik het meer een kleurtje voor de EK/WK periode (sorry). De nagellak heeft een gelfinish waar geen topcoat voor nodig is en blijft ca 7 dagen zitten. De kleurtjes hebben een hele mooie afwerking, ik ben het dus zeker ermee eens dat er geen topcoat nodig is. De nagellak bleef bij mij ca 5 dagen mooi zitten voor er wat kleine schade plekjes te zien waren. Na 7 dagen was het wel echt tijd om de nagellak te verwijderen en opnieuw aan te brengen. De nagellak blijft wel voor zeker 2,5 week mooi op de teennagels zitten. Voor een prijs van €1,99 per stuk vind ik de nagellak zeker van goede kwaliteit en het proberen waard.

 

NeonudeNeonude

 

Voor welk kleurtje zou jij gaan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: