Ik was al langere tijd erg benieuwd naar de producten van het merk Neutrogena. Toen ik bij Amazon een deal zag van 2 crèmes voor de prijs van 1 crème kocht ik er gelijk twee voor een review. Kom je gezellig meelezen?

Neutrogena – Hydro Boost Aqua crème

De producten van Neutrogena spraken mij als eerste al aan vanwege de verpakkingen en dat maakt een product ook vaak al aantrekkelijker. Maar ook de ingrediënten van oa Hyaluron spraken mij aan. Zelf zou ik zeggen dat mijn huid vooral naar de droge kant neigt. En deze gezichtscrème is ook ideaal wanneer je een droge huid hebt. De Hydro Boost Aqua Crème zorgt er met de lichte textuur voor dat de huid weer heerlijk gehydrateerd wordt en daarbij ook weer heerlijk fris aanvoelt. Je kunt de Hydro Boost Aqua Crème dagelijks gebruiken na het reinigen van de huid. Een verpakking van 50 ml kost €9,95. De producten zijn onder andere bij de DM Drogerie Markt (Duitsland, Oostenrijk) te koop. Uiteraard zijn de producten ook in Nederland te koop bij bijvoorbeeld de Kruidvat. Maar ik was wel echt geschokt om te zien dat dezelfde crème daar gewoon €19,95 kost.

 

NeutrogenaNeutrogenaNeutrogenaNeutrogena

 

Neutrogena – Hydro Boost Nacht Crème

Ik weet niet meer wie het was maar er heeft eens iemand tegen mij gezegd dat een nacht crème ook echt veel doet voor de huid. Vergeleken met dezelfde dagcreme zowel ’s ochtends als ’s avonds te gebruiken. Daarom nam ik uit dezelfde Hydro Boost lijn de nacht crème mee. De nacht crème bevat onder andere Hyaluronzuur en plantaardige Trehalose. Het zorgt ervoor dat de huid gedurende de nacht een intensieve hydratatie krijgt en daarbij de huid ook gelijk weer beschermt tegen het uitdrogen. Beide producten bevatten geen oliën en daarom laten ze geen vettige laag op de huid achter wat erg fijn is. Zelf bewaar ik beide producten overigens in mijn beauty fridge voor een extra verkoelend effect. Tot zover ben ik zeker tevreden met de producten en ben ik erg benieuwd wanneer de producten leeg zijn of ik enorm veel verschil heb gemerkt…

 

Neutrogena NeutrogenaNeutrogena Neutrogena

 

Welke variant zou jij het liefst willen uitproberen?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: