Nevers eyeshadow palette Revolution

Het laatste eyeshadow palette uit de Revolution x The school for good and evil is het nevers eyeshadow palette. En ook dit palette is weer een echte beauty met een hoop prachtige kleuren. Kom je gezellig meelezen?

 

Revolution x The school for good and evil – Nevers eyeshadow palette

Het Nevers eyeshadow palette uit de Revolution x The school for good and evil collectie is de laatste van de drie palettes welke ik getest heb voor mijn blog. Mocht je benieuwd zijn bekijk dan ook zeker het dubbele spell book eyeshadow palette en uiteraard het Evers eyeshadow palette. Het Nevers eyeshadow palette bevat 16 pan oogschaduw met een goede afwisseling tussen mattes en shimmers. Het palette is te koop voor een geweldige prijs van €7,95 in de sale bij Boozyshop (normale verkoopprijs €10,95).

 

NeversNevers  NeversNevers NeversNevers  NeversNevers

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Darkness, Victroy, Ordinary en Snake. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Mightier, Thorn, Duality en Greatness. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: School, Crown, Kindness en Menace. De vierde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Wicked, Nevers, Clam en Terror. De swatches zien er op een paar na allemaal goed gepigmenteerd uit. Ik ben zeker benieuwd naar de kwaliteit op de ogen.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look met het Revolution x The school for good and evil Nevers palette heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met de kleur Victory (matte). Deze ben ik gaan blenden met de kleur Menace (matte). Vervolgens heb ik eerst een cut crease gemaakt. De cut crease heb ik opgevuld met de volgende kleuren: Nevers (matte), Menace (matte) en Victory (matte). En als laatste heb ik nog wat van de shimmer Snake aangebracht onder mijn wenkbrauwen.

Ik ben echt onwijs verbaasd over de super goede pigmentatie van alle kleuren die ik voor mijn eerste make-up look heb gebruikt. Ik ben ook erg tevreden dat de zwarte matte kleur Victory maar een heel klein beetje fall-out had. Echt heel erg weinig voor een zwarte matte kleur!! Verder blende de kleuren zo lekker gemakkelijk met mekaar. Met de gehele ooglook ben ik 15 minuten kwijt geweest en met de rest van mijn make up in totaal nog geen 40 minuten.

 

 

 

Wat vind jij van het Nevers eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.