Ik weet het een New DM Balea summer products haul in de herfst? Door mijn blogpauze liep ik helaas wat achter maar ik wilde wel heel erg graag deze limited edition van de DM Balea nog laten zien. En met wat mazzel vind je een van de producten misschien nog wel ergens! Kom je gezellig meelezen?

 

Fizzy Fruits Shampoo

Het eerste product uit de New DM Balea summer products haul is uit de Fizzy Fruits collectie. Dit is een limited edition waarvan ik de shampoo, de conditioner en de haarkur heb aangeschaft. De shampoo is vrij van microplastics en is geschikt voor elke haartype. Het bevat onder andere een heerlijke frisse zomerse geur van abrikozen. Eigenlijk ben ik de afgelopen tijd veel kieskeuriger geworden betreft haarproducten. En zo gebruik ik eigenlijk het liefst alleen nog producten van The Body Shop voor mijn haar. Maar deze frisse zomerse collectie kon ik zeker niet laten liggen. En vaak vind ik zulke goedkopere producten altijd erg handig voor een vakantie omdat je dan na het chloor of zeewater vaker je haren wast.

 

New DM Balea summerNew DM Balea summer

 

Fizzy Fruits conditioner

Wanneer ik mijn haar was doe ik eigenlijk wel de volledige routine bestaande uit 2 x shampoo, 1 x conditioner en een haarmasker. Daarom kocht ik dit keer ook de volledige collectie. De contitioner is ook vrij van microplastics en geschikt voor elke huidtype.

 

New DM Balea summerNew DM Balea summer

 

Fizzy Fruits haarkur

Mijn favoriete item uit deze driedelige reeks is wel echt de haarkur. Ik gebruik erg graag een haarmasker omdat het er altijd voor zorgt dat mijn haar na het wassen gemakkelijk doorkambaar is en heerlijk zacht. De heerlijke abrikozen geur in de haarkur maakt het douchegevoel nog even lekker zomers ondanks dat de koudere herfst al is aangebroken.

 

New DM Balea summerNew DM Balea summer

 

DM Balea Body Scrub

Ik nam deze Body Scrub mee omdat ik eigenlijk het hele jaar door mezelf altijd graag scrub. Nu gaat een scrub er ook best snel doorheen als je het regelmatig doet. Maar ik kan het zeker wel aanraden! Ik gebruik het zelf het liefst voordat ik mezelf ga scheren hierdoor is dit eigenlijk alleen nog maar sneller en gemakkelijker. En het houdt je zomerse kleurtje natuurlijk nog langer vast. De heerlijke zomerse geur met oa cocos maakt de hele belevenis alleen nog maar fijner. Wat mij betreft is dit zeker een aanrader!

 

New DM Balea summerNew DM Balea summer

 

Fizzy Fruits air dry spray

Het laatste item uit de Fizzy Fruits limited edition is de air dry spray. Ook deze air dry spray is geschikt voor elke huidtype en het bevat een heerlijke  frisse zomerse geur van kiwi’s. Wanneer je geen producten gebruikt om je haar te laten drogen is een air dry spray altijd ideaal. Je hoeft het alleen aan te brengen op handdoek droog haar en daarna je haar in de lucht te laten drogen. We kennen eigenlijk allemaal wel de sprays van Gliss Kur waarna je altijd wel uitgleed omdat de vloer onwijs glad geworden was. Gelukkig is dat met deze niet het geval!

 

New DM Balea summerNew DM Balea summer

 

Naar welk item ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: