Ik probeer nu om voortaan elke twee weken een Femmeluxe haul met New fashion te reviewen wanneer de levertijd mee zit. En eerdaags komt mijn moeder ook met een Femmeluxe gastblog omdat zij ook graag wat dingen wilde uitkiezen. Omdat het hier lekker hoogzomer is in Oostenrijk met prachtig weer koos ik wat leuke zomerkleding uit. Lees je mee?

 

White butterfly set

Een keer in de zoveel tijd wordt er weer new fashion toegevoegd aan het blogger assortiment. Het Butterfly Co-ord set sprak mij gelijk aan en omdat ik het jammer vond dat ik het Co-ord setje uit de vorige Femmeluxe July niet paste heb ik deze keer twee nieuwe besteld. Ik bestelde een maat 14 wat een Europese maat 42 is. Het setje ziet er onwijs leuk uit, de stof voelt fijn, de pasvorm en maat is ook erg fijn. Het Topje had ietsje langer gemogen maar het is een setje wat ik zeker wel veel zal gaan dragen. Een ander groot pluspunt is dat het niet doorzichtig is wat bij Femmeluxe soms nog kan gebeuren. Ik zou dit Butterfly setje zeker aanbevelen want de prijs van €22,95 nu momenteel in de sale voor €19,50 is ook onwijs leuk!

 

New fashion New fashion

 

Blue Tie-Dye set

Het tweede setje wat ik uitkoos was natuurlijk een Tie-Dye setje omdat ik deze de vorige keer niet paste. De kleuren zijn onwijs mooi lekker fel ik hou ervan! De pasvorm is goed en de maat is ook goed. Ook dit setje bestelde ik namelijk in een maat 14 wat een Europese maat 42 is. Het enige nadeel wat ik aan dit setje heb is dat de kraag van het topje erg krap is waardoor ik het moeilijk over mijn hoofd aan kreeg. Dat terwijl de maat verder wel helemaal prima zit eenmaal aan. Ook dit blauwe Tie-Dye co-ord setje is €22,95 en in de sale €19,50.

 

New fashion New fashion

 

Pink Tie-Dye oversized T-shirt

Dit super leuke oversized T-shirt jurkje is in twee verschillende Tie-Dye varianten beschikbaar, ik koos de roze variant uit. Ik bestelde het in een maat 12/14 wat een Europese maat 40/42 is. De maat is eigenlijk helemaal prima en had zelfs nog wel iets kleiner gekund maar dan is het oversized effect er denk ik een beetje af. Het jurkje zit erg comfortabel de kleuren zijn lekker bright waar ik van hou. Van mij had het jurkje alleen wat langer gemogen om het echt als een T-shirt dress te gebruiken. Het Pink Tie-Dye Case jurkje is te koop voor €17,95 en in de sale €15,26

 

New fashion New fashion

 

Black ribbed jumpsuit

Ik bestelde deze Black ribbed jumpsuit Kimberly eigenlijk met de gedachte om het onder een jurkje, een jumpsuit of onder het bovenstaande T-shirt jurkje te gebruiken. De grootste maat die er beschikbaar was is een 12 wat een Europese maat 40 is. De ene keer valt dit prima of juist nog erg ruim maar helaas was het dit keer best krap. Ik pas het jumpsuit echt net aan maar daardoor was het best bloot en heb ik het niet gefotografeerd. De prijs van het Black ribbed jumpsuit Kimberly is €19,95 en in de sale €16,96

 

Welk item vind jij het leukst uit deze Haul?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

4 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: